8

Лили

преди 3 години

Да почнат проверка на Доган

7

мак

преди 3 години

Първо разрешават или просто проспиват построяването, после действат, уж, за да е спазен закона и каквото е незаконно ще го махат. Смешници.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще проверяват дали тато си е построил вилата законни, така ли? Нали е продадена от чаи преди години на божков, товст е и ала документи за да се осъществи продажбата? Защо не провери тротоарите по центъра, или безопасността на детските градини леля данче? Щото няма поръчка за това ли?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Да бутат Божков, ако беше умен щеше да стане депутат и да е недосегаем нека му.

4

Анонимен

преди 3 години

Това на Витоша не е хотел "Аглика", а е вила "Аглика" - бивша резиденция на Тодор Живков, в момента собственост на Божков. Там със сигурност ще открият нередности, просто защото сега властта е против Божков.. Иначе другите мутри, застроили района, няма да бъдат засегнати, защото ще си кихнат достатъчно на проверяващите.

3

обективен

преди 3 години

Селската даскалица по руски език да не е кмет от Великден насам?Почти цялото незаконно строителство е по нейно време и по времето на кмета Барба Ганьос от Банкя.Нищо няма да стане от този фишек ,само да се отклони вниманието от шкафчето с 1.8 млн. евро и кюлчетата злато.

2

Анонимен

преди 3 години

Алооо Граждаката от село Самоков къде беше 10 години ***. Защо не видя че в полите на Витоша няма празно място. Мутрите постриха палати и никой не ги видя.

1

избирател

преди 3 години

Да биии,Божков да има сгради там?!