262

Съвет

преди 3 години

Мангъров да прочете този материал 10 пъти и дано му дойде акъла.

261

У Ч Е Н, УА!

преди 3 години

УЧЕНИТЕ установили това, УЧЕНИТЕ установили онова, УЧЕНИТЕ предполагат...Абе стига с тези "учени", кажете точно кой стой зад всяко проучване, "научна информация", становищи.. Да се знае. То всички, които не са "учени", неуки ли са?

260

язе

преди 3 години

Окончателните трупове ще ги броим 2022 г. Дотогава ще се правите на куражлии, ама януари ще ви гледам посърналите муцуни. Самозабравилият се хомо сапиенс ще си получи дежурния урок, че е много, ама много смъртен.

259

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус е мутирал от сифилиса на Владимир Илич Ленин,предал се в Китай и по цял свят.

258

арматуриста

преди 3 години

Коронавируса има и друго наименование " Червената чума",която се появи от Комунистически Китай.Та,тоя вирус лови най вече комунисти,които треби да се изолират своевременно от останалият свят,защото са бацилоносители по рождение.Тоя вирус води преди това до клептомания и други криминални проявления.

257

отврат

преди 3 години

До АнонименАми малко си се объркал щото в България няма 90 годишни, те са измрели отдавна. Тзеи които умират са на по 70, и доста на 60 и 50, които все още работят и също внасят своите данъци, келешче. такива като вас, са ги ***, не са ги родили явно, щото нямате грам уважение, включително и към родителите си.

256

хаха

преди 3 години

До АнонименАми живей си бе, кой ти пречи. И в един момент все ще умреш, дали уплашен или не, дали го вярваш или не.

255

свобода

преди 3 години

До ЗатваряйНямаше да висим по къщите, ако толкова *** не се блъскаха като подивели по мачове и по дискотеки да шмъркат и се спазваха елементарните мерки, дето ви ги набиват у тиквите... А ако пламне сериозна епидемия няма да са 30 в интензивно...

254

егоисти

преди 3 години

До ФактВ България доста често умират от вируса и хора над 50 години че и под 50 години. Тези хора все още работят и изкарват пари за тази скапана държава и имат право на живот, също както и хората, които току-що са излезли в пенсия и те са заслужили малко да разполагат с време. дано да имаш време да станеш на тия години и тогава някой да ти заяви в лицето, че нямаш право да живееш. Дано имаш акъл да разбереш за какво става въпрос.

253

възможно е

преди 3 години

Хората спазват повече дистанция и мерките не са отпаднали, там са по-строги от при нас. Там където се нарушават, пламва пак огнище. Нали затвориха една провинция вече.

252

дано не става

преди 3 години

То лошото е , че няма да умрат само те... Много хора с други болести и катастрофи няма да могат да получат адекватна помощ навреме, щото ще е хаос, най-вероятно ще са се изпозаразили отделения, както в Италия.

251

глезльовци

преди 3 години

Щото в цеха си изкарваш хляба, а без хляб не можеш. Виж без алкохол никой не е умрял.Друг въпрос е ако си алкохолик. Но и по магазините продават алкохол, който пририта, много хора си и правят. Проблемът ви е че искате да се правите на баровци, жените ви ги мързи или не могат да готвят и затова обикаляте кръчмите, и заради вас трябва да има невинни жертви. А срок колко никой не може да ти даде в такава ситуация. Що не питаш хората през войната дали са им давали обяснения колко време ще продължи

250

Прост въпрос

преди 3 години

А колко трае стадния имунитет?Това е по-важно от въпорса колко хора са срещали вируса.

249

Анонимен

преди 3 години

Как се създава имунитет, като агонията изкуствено се удължава с безброй карантини и разни мерчици, които освен даотлагат неизбежното и да товарят населението с излишна допълнителна тежест друг ефект до сега не са доказали.

248

lLosHo

преди 3 години

Няма стаден имунитет заради постоянните карантини. Много трудно се намира баланс в нещо така непознато.

247

-10

преди 3 години

До не разбирамЦифрата 200 е тотално мижава!

246

-10

преди 3 години

"Не разбрах само ако съседът ми се зарази и си изгради антитела, как те ще дойдат в моето тяло. Значи и аз трябва да се заразя и да си изградя антитела. Ако организмът ми не успее умирам. Значи този "стаден имунитет" не е метод за борба с вируса ами е "който оцелее". Значи е една пълна безмислица." - Ей на твоя акъл са и *** от НОЩ. Когато съседът ти има антитела и вирус попадне при него, антителата ще го убият и той няма да може да се разпространява в други хора. Просто, нали?

245

не разбирам

преди 3 години

Дори да са над 200, ще продължим да правим това, което правим откриваме болния, а РЗИ търси неговите контакти. Така се действа, откакто има медицина." каза проф. Кантарджиев.Значи ще си играем на криеница. Болниците вече се пукат по шевовете. Цифрата 200 е твърде стряскаща, дори съседите се плашат вече от нас.При 10-20 бройки на ден затвориха всичко, имаше цял ден брифинги. сега се съобщава между другото и 2 часа се говори за бездомните кучета или други така важни неща.

244

Анонимен

преди 3 години

Че кой някога е твърдял, че "стадният имунитет" ще се справи с вирус? Аз такова твърдение не знам някой да е заявявал. Твърди се, че това е неизбежно и то е вярно.А който иска - може да вярва, че като седи в мазето с години, един ден Дядо Коледа ще дойде, ще го изведе навън за ръчица и ще му покаже свят безболести и страдания.Но е по-вероятно това да е чичо доктор от психиатрията.

243

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не е доказал.Ще е налице доказване, когато чрез многобройни и продължителни лонгитюдни изследвания се установи, че човек, който веднъж е преболедувал от даден щам, може да преболедува повторно. Това ще значи, че имунитет траен няма и само тогава "стадният" такъв е безполезен.А ако е така, това значи, че и сто години да се крием - това пак няма да помогне на никого. Другото са празни приказки на простовати хорица.