26

Аноним

преди 3 години

До ДимовАу, дипломи имал....... Ама сигурно не можеш да ни ги покажеш. Направо е невъзможно да се случи.... То и как се показват разни неща дето не съществуват. Пич, на приказки в Интернет може да си действащ астронавт от НАСА, гангстер от клана Меделин в Колумбия, незаконен син на персийския шах или ...там каквото си измислиш да избиеш комплекса си за малоценност или грандоманията . Щото, без явни доказателства си само един от пишещите тук безлични анонимници с развинтено въображение .

25

Димов

преди 3 години

До 22:Дипломата ми по Астрономия и Астрофизика е на мнение, че съм достатъчно компетентен да пиша коментари свързани със статията.Моля те отивай да си копаш картофите и не бъди типичен българин разбиращ от всичко.

24

Аниматор

преди 3 години

Направо акъл нямат тия .Харчат милиарди само да проверявали нещо си и да видели какво има ......При условие че компютърните ефекти са толкова реалистични и технологията е толкова напреднала и лесно може за не повече от 0.00001% от бюджета на НАСА да направят колкото си искат филмчета за покоряването на Луната... Марс... Венера ... Алфа от Кентавър... Сириус ... и цялата галактика Андромеда....На зомбетата пред телевизорите въобще няма да им направи впечатление че това което гледат е фейк.

23

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите още повече се срамувам, че съм бъгларин... егати глупавата "нация".

22

Анонимен

преди 3 години

До 18Ей като почнете да се правите на компетентни... първо има няколко сонди изпращани до Венедра още от 70-те години. Руснаците дори направиха снимка от повърхността и. Отделно газовия състав на атмосферата може да се разбере и чрез спектрален анализ. Хайде сега отивай да си доспиш от снощното напиване.

21

Анонимен

преди 3 години

До 21 ДимовА се чупи бе. учени разни дават само предположения и нищо реално няма. Какво се правиш , че знаеш всичко като вярваш на измислици

20

Димов

преди 3 години

18 :От къде са разбрали, че атмосферата на Венера е от въглероден диоксид/азот като никой не е стигал до там за да прави проби и да види ?Това, че не си на ясно как се правят въпросните научни изследвания и не разбираш нищо от астрофизика, не значи че не е вярно.Спокойно можем да разберем състава на звезди/планети на хиляди светлинни години и всъщност е много просто.Вземи да прочетеш малко и не пиши глупости, теорията е напълно възможна.

19

И аз

преди 3 години

Вярвам Дядо Коледа

18

Кон с пера ция

преди 3 години

Руснаците имаха програма за изследване на Венера и са пращали сонди, но си мълчат за резултатите.

17

Анонимен

преди 3 години

От къде са разбрали, че атмосферата на Венера е от въглероден диоксид/азот като никой не е стигал до там за да прави проби и да види ? писна ми от предположения и всякаквитъпотии на измислените учени. по същата логика аз мога да заявя , че на Венера има динозамри и те са дошли на земята с космически кораби преди милиони години.

16

Къса памет

преди 3 години

Н всеки 7-8 години правим някакви планове как до 3 г. ще строим бази на Луната... как до 5-6 г. ще стъпим на Марс... как до 7г. ще добиваме руда от астероидите ... и когато минат тези 7-8 г. започваме отново да правим планове с нови срокове Справка. - Научните издания от преди 10г .... и тези от преди 20г. .... и тези от преди 30г. ...Преди 50 г. стъпихме на Луната .И то няколко пъти. А днес, 50г. по-късно все още нямаме надежден ракетен двигатрел да ни изведе в околоземна орбита

15

Уууу

преди 3 години

Най-добре ги спрете статиите за Космоса, че четем само заради коментарите .Ето днес няма нищо за Путин, С Корея и Космоса, НАСА, само някакъв Бойко се е кръстил и толкоз..Можеше да напишете "Астрономи мислят, че са видяли НЛО на Венера?!!А живот дали,!", с което коментарите стават 90-100-(10-15 за з'петайките,20-30за НЛОто и 3я Райх и още куп други.) А сега -..скука.

14

Анонимен

преди 3 години

Това не е ново, в тази статия няма абсолютно нищо ново. Идеята че високата атмосфера над Венера е от доста време, дори RocketLabs си мечтаят да изпратят натам мисия. Като искате да пишете статия за космоса, ми проучете малко по-добре нещата, не е толкова сложно. Пропуснахте да напишете, че успешно кацналите на Вернера мисии са руски. Троловете може да ми благодарите друг път :)

13

Анонимен

преди 3 години

Ние не познаваме нашите планети в близост до Земята,но ще търсим живот в далечния космос???Щяхме станция да строим на Луната до 2020.До Марс трябваше да сме вече още през 2015.А реално сме доникъде и само ни баламосват с глупости.

12

Сатира

преди 3 години

Хаха, това сериозно ли ?

11

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее там бая жега бе...То от студ може да са скриеш като наденеш дрехи и некое одеало отгоре, ама от жега отърване няма.

10

Анонимен

преди 3 години

Е след короната докарайте и микроорганизми от Венера, само те ни липсват...

9

Бойко

преди 3 години

А пък аз Бойко казвам, че може да има живот извън София. Що не ми вярвате бре, племе инато?

8

Стар Лорд

преди 3 години

То , най-развитите земни космически сили едва с триста зора стигат до МКС на околоземна орбита а подготовката на един полет продължава повече от година , та какво остана за колонизиране на Луната , Марс или Венера........ само един гол.... мерак .п.с. Но ако вярваме на медиите и обясненията на разни космически експерти вече изграждаме 68-*** орбитална станция в галактиката Андромеда и сме неоспоримите "Пазители на Галактиката" 2 ...... в главната роля - Крис Прат...

7

До 3

преди 3 години

Може да има свръх-интелигентна форма на кипящ живак.