81

Анонимен

преди 3 години

До Анти-либерастКак може да си анти-либераст а да подкрепш либераста Тръмп?

80

Малей, тъn съм...

преди 3 години

Америка е обхваната от болест, симптом, но не и причината на която, е президентството на Доналд Тръмп

79

Анти-либераст

преди 3 години

Доналд Тръмп отвори икономиката на Америка както никога преди, за това е неистово мразен от либерастичната из..мет. При тях такова нещо не се е случвало и никога няма да се случи. Доналд Тръмп отваря работни места и работи за интересите на страната си, с/у китайските лайнояди, които запалиха целия свят със заразите си. Това е другата причина поради която либерастичната *** мрази президента Тръмп. Те бяха свикнали да си подлагат мусурите на онзи който им поиска, пресен пример беше Обонго с Иран

78

Анти-либераст

преди 3 години

..от тях, точно както беше едно време през каманизъма. Една партия, една "шепа" по-равни "другари", другите са в един калъп - бедни.Това им е модела на либерастичните плазмодии, и към това бутата целия свят. Доналд Тръмп им е прът в колелото, защото много добре знае че икономиката се гради на средна класа. Средната класа са онези които им се работи за по-доброто си бъдеще и това на децата си, онези които имат поне малко акъл в главите си и могат да мислят. На либерастите не им трябват мислещи!

77

Анти-либераст

преди 3 години

Доналд Тръмп е ЕДИНСТВЕНИЯ президент през последните 30 години койтоп РЕАЛНО работи ЗА средната класа. Казвал го е хиляди пъти че без средната си класа, Америка няма да е тази Америка която знаем. Наобратно, уродливите либерастични безгъбначни, се опитват всячески да унищожат средната класа, защото не им влиза в аджендата. Защо? Зашото те искат да има богата класа и бедна класа. Този двуполюсен модел се управлява и манипулира много лесно. Либерастите искат бедната класа да проси прехраната си..

76

AAA

преди 3 години

До Ха-ха. Те започнаха да работят.Оня ден гледам 40 годишният ми съсед започнал да кара такси сутрин и вечер,а през деня ходи да трепе хлeбарките на мизерниците,а досега се мъкнеше с едни паднали *** и коса на плитки,но сега нормално облечен и остриган 0 номер.Мисля,че ще се научат да рботят.

75

Анонимен

преди 3 години

Нямаше да се случва ако проозводството си беше в Сащ.Проозводство работни места висока раждаемост и обратно Вместо това глобализма го измести към ниска раждаемост изнасяне на производство и тн.На Американския президент а и на френския белгииският премиер и тн.Трябва ли дя му пука за китай ми не.Но на Безос му пука за китай щото той няма народност на него му пука само за приходите и акциите не за американците.Товя тръгна от Америка либерализма и глобализма за по-големи печалби.

74

Анонимен

преди 3 години

Вижте кои са свръхбогатите 50 сент и някакви неграмотници.

73

Анонимен

преди 3 години

Не бедността или поне в Сащ идва от друго.От това че шефа на епъл Бай Х решава да пренесе производството в Чайна и така лишава хиляди хора от работа.Защото акционерите в епъл искат повече дивиденти и тн.А самите акционери може и да са тпи на гьон и всичко да е наследено от състоянието им еъпроса е че те определят поведението на компанията.И затова логичното се случва пазарите се сгромолясват уж "гиганти" като Еърбъс и Луфтханза са пред фалит за три месеца и издъхват по-бързо от Балканкар 1989-та

72

наблюдаващ

преди 3 години

Това нямаше да се случи,ако средната класа не беше товарена да издига благополучието на едрите капиталисти и да хрантути легиони мързеливци.От една страна експлоатацията расте, а от другата се роят ***.Наследниците на роботърговците и притежатели на памучните плантации втълпяват колективна вина на средната класа!Т.е., "всички от бялата раса са виновни (!?).Така истенските виновници се крият зад тези,които им пълнят хазната.

71

Анонимен

преди 3 години

До БПФНе е въпроса да раздадеш само едни пари,въпроса е, да не мачкаш,грабиш и експлоатираш дребните,средните,местните,държавните,да не грабиш,окрупняваш и да налагаш закони в своя изгода,а за останалите да оставиш едно нищо, да не вдигаш цени и монополи.Средна класа няма именно заради това - свръбогатите са ограбили и окрупнили всичко,те налагат и законите,удобни на тях,а за останалите хора няма шанс!

70

Анонимен

преди 3 години

До БПФКой са богатите според теб, също като си толкова отворен да те питам ей така за спорта - Защо сме най бедната и корумпирана страна в ЕС?Раята ли според теб е виновна, вие умните и дебелите ли сте виновни....кажи мен!

69

Анонимен

преди 3 години

До БПФТи в кой век живееш ве мен, или твоята представа е да те експлоатират, това е капитализма!Социализма беше изкривен от Ленин и Сталин, след тях се стабилизираха нещата, не съм чул от стари хора да са били недоволни.Братовчедка ми разправя ( женена за немец от ГДР ) че след обединението, западногерманците били изненадани от качеството на продуктите, верно няма голям избор, но искаш месо получаваш месо, искаш кашкавал получаваш истинсйи такъв......

68

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 59Като заговорих за президента, той казва: "Богатите не са проблемът, проблемът е бедността !!!" А бедността идва от слаба мотивация, липса на предприемчивост, високи данъци и най-вече липса на финансова грамотност. Тръмп от десетилетия се бори с тия проблеми. Или ти какво казваш - да вземем парите от богатите и да ги дадем на бедните? Ако ограбим най-богатия човек - Безос и раздадем парите му на американците, всеки ще вземе по 400 долара. И какво, ще забогатее ли?

67

Анонимен

преди 3 години

А бе демократите се спонсорират от някого от Китай най вече.Жълтурите ви гаврят и ви се смеят.Излъгаха ли ви за короната излъгаха ви набутаха ли ви по къщите набутаха ви.тпи ли сте тпи.Кво искате повече.

66

Анонимен

преди 3 години

Изобщо що трябва да има леви идеи и партии.Маркс Енгелс що за глупости.

65

БПФ

преди 3 години

До АнтонТочно затова Тръмп налага мита и се опитва да върне производството на американските компании обратно в САЩ. Той направи доста и би направил ного повече, ако политическите престъпници не му пречеха и не го бойкотираха. Но "демократите" са жадни само за власт, на тях не им пука ни за САЩ, ни за американския народ.

64

БПФ

преди 3 години

Сетила се Мара - както се казва - тия неща: за опасното стопяване и обедняване на средната класа и последствията от това за здравната и социалната система, оттам за държавата - Доналд Тръмп ги говореше и пишеше още преди 15-20 години !!! Четете му книгите и ще видите !!! Сега го пишат някакви анонимни професорчета, все едно са направили откритие - смях в залата. Тръмп се отказа от рахата си и стана президент в отчаян опит да спре катастрофата.

63

Анонимен

преди 3 години

До Факт!Ами покажи нагледно и лично как става това,което предлагаш на останалите!Психопат!

62

Анонимен

преди 3 години

- банките да престанат да ограбват всички и да се направят по-меки и добри условия за населението,което има необходимост от пари,да не им вземат всичко и да ги оставят на улицата,както през кризите и през 2008 година