26

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоХкреметн рядък, Льотчикът поне е перфектен пилот - ас! Ако те повози, ще одрискаш цялата кабина. изпълнява задачите си по конституция! Знае езици, завършил е две академии! Макар, че аз бих се радвал да суспендира Конституцията и започне да управлява! А бандитите да събере в един стадион...

25

Какво сте открили,

преди 3 години

това е цяр от 80 година и е за *** по животните. Нали Боко ни третира за животни и като такива ни лекува! Не се връзвайте на глупостите им, мажат и лъжат като игани! Сега си правят опити върху хора, както д-р Менгеле, Боко е същият!

24

ПроСоТо

преди 3 години

Очакваме включване от Льотчика тази вечер.Ще ни бъде обяснено, че се крадат пари с разработката на това лекарство, и че само учените от Рассия имат капацитета и знанията да го разработят!

23

1

преди 3 години

До Sichtpunkt,този твой румен,да не е брат на бойко бобоков.

22

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще получи от Европа само от онова нещо вуната, след сичките тия записи, в които е бе европейскитд лидери. И правилно - фашистката диктатура, която изградиха с Гешев, не трябва да бъде финансирана. По-добре без държава, отколкото с такава.

21

Анонимен

преди 3 години

Борисов едва ли знае за какво служи аспиринът, но нали е потомствен измамник, пунтира фармацевт...

20

Sichtpunkt

преди 3 години

Румен Бобоков Фатмаков, е в потрес от злоба, как може Борисов да справя на толкова много фронтове. Ден и нощ мисли в какво да обвини правителство и да разсея всякакви съмнения за умственият му багаж!И всичко това по заказ на кремльовските бандюхи начело с късият и дърпащият уши цигарен бос. За това на Румен Бобоков Фатмаков е клепоух!

19

ПроСоТо

преди 3 години

Сега очаквам Радев да почне да вие като флекс, а Нинова да поиска още един вот на недоверие!Бива ли Борисов да се къпе в позитивни новини, а Льотчика да го разследва прокуратурата.

18

Антимутра

преди 3 години

На пръв поглед Тиквата полегна на мафията, иначе защо му трябваше да отваря фитнесите, стадионите, ресторантите, баровете и дискотеките, е нали белото требе да върви. Но истинската цел на мутрата е да ограби К19 фондовете и да отложи изборите - увеличаване на заболеваемостта и локдаун на социалния живот и личните права.

17

Анонимен

преди 3 години

Нищо не правите вие ами само симулирате дейност!Ояли се безполезни калинки!

16

Анонимен

преди 3 години

ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА ЛЕКАРСТВА НЕ Е КАТО ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ

15

Анонимен

преди 3 години

Банкянския *** няма ли най-накрая да разбере, че е абсолютно ненужен, излишен и само пречи на хората да си вършат работата касто им губи времето със селяндурската си особа?

14

Анонимен

преди 3 години

Отивам да целуна портрета му на стената!

13

Анонимен

преди 3 години

Някакви хора учат с десетилетия и накрая идва Боко и се оказва, че усилията им са били напразни, понеже ОН оправя всичко!

12

Тиквата-Слънце

преди 3 години

И лекарство ще ни направи! Кой като него?

11

Анонимен

преди 3 години

Всичките тия нищо не разбират от вируси ама обсъждат, ашколсун работят яко. Мутафчийски да казва кога ще умираме яко, че ни писна да чакаме Лъжец ли е Мутафчийски или всява страх или просто е глу-пак ? Такъв ли трябва да стои начело на щаба НОЩ ?

10

Анонимен

преди 3 години

""Продължавайте да следите за прилагането на доказалите своята ефективност мерки за ограничаване на заболеваемостта", подчерта Борисов."А нареди ли им също така да вдишват и издишват през секунда интервал?

9

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе всичколога в действие остава само лекарството да го именуват на негово име.

8

Анонимен

преди 3 години

То това се очакваше. Тулупът и Шайката му ще се опитат да отложат изборите, защото знаят че след тях си заминават.

7

До 4

преди 3 години

Ние привържениците на ГЕРБ знаем че форумите са за ниско интелигентни комплексари с които няма смисъл да се спори. Просто си гласуваме за ГЕРБ и печелим всички избори. Троленето е за вас