20

МОЛИ

преди 3 години

ПОВЕЧЕ ОТ 20 ДНИ НЕ БЯХ В СОФИЯ.ДНЕС БЯХ ПОТРЕСЕНА ОТ ФАКТА,ЧЕ В ТРАМВАИТЕ ПОНЕ 10 ЧОВЕКА БЯХА БЕЗ МАСКИ. КАК Е ВЪЗМОЖНО??

19

Анонимен

преди 3 години

Че то на мача повечето бяха пристигнали от провинцията. Говорим за цесекарите, за локомотивците е ясно.

18

Образован ром

преди 3 години

Така, айде сега заставаме пред затворен прозорец и започваме да говорим с нормален тон. След това започваме да викаме като на мач или по кръчмите в Студентски. Резултатите на стъклото.

17

Естет

преди 3 години

Мачът е на открито и хората там не консумират храни и напитки...на практика посещение в магазин или мол е доста по-опасно! Както и в театър, като 2 часа посетителите дишат въздух в затворено помещение!Значи има 15000 заразени от мача, а в заведенията и дискотеките, където няма никакъв контрол и не се спазва никаква дистанция, няма нито един заразен...интересно...

16

Анонимен

преди 3 години

До: 15Да, ама победителите не ги съдят, нали?Качили са ти се на врата и не можеш да мръднеш!

15

Анонимен

преди 3 години

Спрете с тая истерия и насаждане на страх! Целия тоя щаб НОЩ трябва да ги съдят за престъпление срещу човечеството!

14

анонимен

преди 3 години

ако още веднъж някой напише *** или нещо подобно , ще га напердаша

13

Анонимен

преди 3 години

До 9Маските ще ги оближе само онова дете, дето още от първия си учебен час в първи клас е захапало плота на чина, харесало му е и оттогава не го е пускало. Ако го знаеш от личен опит, сподели - обещаваме да не се смеем много...

12

Анонимен

преди 3 години

До: номер 9Виж какво умнико, познавам Мангъров лично!Той никога не е говорил подобни глупости като тебе. Хигиената е задължителна, самата дума идва от древногръцката богиня Хигия, която е богиня на чистотата и здравето.България не е операционна зала и няма как всичко да бъде стерилно.Но липсата на елементарни хигиенни навици ако не коронавирус ще ти докара холера, хепатит и какво ли още не!Вманиачаването по дезинфектанти и маски обаче се нарича хипохондрия и е психическо разстройство.

11

гатанка

преди 3 години

защо този лекар не е в оперативния щаБ? награда - 10000 лева:))

10

Анонимен

преди 3 години

Очаквам до края на деня да затегнат мерките.Това просто не може да продължава така.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От маските особена полза няма, но захвърлени така по улиците те са пълни с микроби. И не само вируси, но и бактерии има всякакви, гъмжи от тях"Някое дете ще ги оближе и ще се зарази. А това, според Мангъров, е чудесно.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ако беше поне малко интелигентен и образован нямаше никога да зададеш този въпрос

7

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждате пример за безотговорно поведение.От маските особена полза няма, но захвърлени така по улиците те са пълни с микроби.И не само вируси, но и бактерии има всякакви, гъмжи от тях.Като се качвах сутринта в колата до нея пред блока на тротоара имаше захвърлена една такава. Внимавах много да не я настъпя, защото с тези обувки влизам в коридора а иначе трябва да нося калцуни!А контейнерите са в още по-ужасяващо положение!И спират коне с каруци, конярите ровят ли, ровят...

6

Ддд

преди 3 години

Да, ще има някой да ни припомни кога беше мача с 12 000 на стадиона. ***

5

Бау

преди 3 години

Нещата определено няма да се подобрят докато не излезе лечение или ваксина. Вместо да поумняват, хората изпростяват ...

4

Анонимен

преди 3 години

Общият брой на заразените от началото на епидемията в Сърбия достигна 16 420, а смъртните случаи са 317.Предвид смъртните случаи у нас, ха си представете спрямо броя на заразените или у нас не се регистирарат много болни или пък лечението е трагично защото процента на смъртност у нас е по-висок.

3

Анонимен

преди 3 години

Имунитет НЯМА!!Ваксина НЯАМ !!!Лекарство НЯМА !!Ама Гання крещи "Вирус няма,вирус няма" и тича напред-назад като кокошка с откъсната глава.

2

one2one

преди 3 години

Ръст на регистрираните и ръст на реално заразените са две различни неща. Ако някой може да каже точния брой заразени у нас, допускам ръст на самоубийства от кръга на шубелиите.

1

пулмолог

преди 3 години

Те ми казаха така да кажа!