256

f

преди 3 години

Вали отрицателна фалшива вода, природата жадна!Ци..га...нията се къпят с отрицателна фалшива вода, намерете от някъде истинска вода, може би от Черно море и овлажнете климата в циг. махли

255

fF

преди 3 години

Не съм напълно сигурен, но май че няма пълно възмездие на тоя свят защото Господ не може всичко, затова нека стават по-зли, да се смаляват и да вървят на майната си ако са зли попринцип, тъкмо да има пълно възмездие, само да ги отблъскваме да се поробват помежду си и да се махат, най-затъналите сатанисти са почти неподвижни и светлината по-лесно ги намира, но не точно по-лесно, защото те пък се крият най-на тъмно от светлината да избягат от ада, тия които не са толкова на тъмно зли, пък сеДВИЖАТ

254

fF

преди 3 години

Отмъщението срещу зло създание е хубаво нещо, защото това е реванш и поправка на миналото малко и победа. Отмъщавайте си.

253

Не ме интересува БГ

преди 3 години

До Алтернатива има БСП да се саморазпусне и друг , който и да е С ПРОГРАМА: да свали ГЕРБ, ББ, ДПС и мутрите съд, а може и без съд както прави Гешев , конфискация , лустрация за гербаджиите заемащи големи позиции , масови протести ...

252

Иво

преди 3 години

Това е много, много смешно!!!

251

Алтернатива има

преди 3 години

Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

250

Анонимен

преди 3 години

От коментарите е видно, че червената Мафия с подкрепата на Радев&Зайчарник ще "грабне" властта..., ама друг път !Нека се си мечтаят за "светлото бъдеще", нека облизват фотошопа с шкафчето на Борисов !

249

Зозо

преди 3 години

Рев на руски комунисти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Музика за ушите :)))))))))))))))

248

Izzy

преди 3 години

Човек дори добре да живее умира,и друг се ражда-нека направим живота за другите по добърНа това ни учеха в училище едно време,през КОМУНИЗМА!

247

Анонимен

преди 3 години

От совата даже и супа не става. Колкото до ГЕРБ, те са пълна катастрофа.

246

КВАКОС ЖАБОС

преди 3 години

КИРО ЯПОНЕЦА ОСИГУРЯВА 800 000 РОМСКИ ГЛАСА НА СЛАВУН ВЕЛИКИНИЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ ГИ ЗНАЕМ ТИЯ РАБОТИ

245

Мда

преди 3 години

Слави,Манолова... *** ...надеждата на левите кукундрели,да настане отново Виденовото щастливо време,когато всички бяхме милионери!

244

баба мара

преди 3 години

Цветанов ще откъсне от герб а мая от БСП за да има баланс аз ще гласувамза нея

243

Господин хикс

преди 3 години

Ааа слафчу четвърти леле майку сега ще се надуе още повече злобната и необразована мутра. Но нищо, март месец ще се провали с гръм и трясък хаха.

242

69

преди 3 години

оформя се кослиция - народа срещу Лари Флинт

241

Лъвчо

преди 3 години

ПАЧКАТА КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ОКОЛО СЕПТЕМВРИ - ГЕРБ ЩЕ СЪБЕРЕ 7%

240

ЖАБОС КВАКОС

преди 3 години

КИРО ЯПОНЕЦА ОСИГУРЯВА 800 000 РОМСКИ ГЛАСА НА КРАТУН ВЕЛИКИНИЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ ГИ ЗНАЕМ ТИЯ РАБОТИ

239

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ ГЕРБ

238

Анонимен

преди 3 години

совите не са това което са

237

Анонимен

преди 3 години

Бойко спечели,защото на БЪЛГАРИТЕ им беше писнало от ДПС и БСП.Сега,ако иска пак да спечели да натика въшливия аамед където му е мястото-в затвора.