145

ТУЛУП С 200

преди 3 години

АЛО ВАНЪО.....КЪДЕ ДА СКРИЯ КЕША

144

Анонимен

преди 3 години

Според кой закон? По същите закони, дето ние нямаме толкова пари в чекмеджето, даже нямаме и чекмедже.

143

Анонимен

преди 3 години

ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА точно така в тежък момент теябва да се подкрепят в противен случаи и обществена пералня няма да смогне да им изпере кирливите ризи

142

Анонимен

преди 3 години

Кво казваше боце едно време - "ще го пратя на прокурор, да го е срам!".Как е при прокурора, дрОгарю борисов, срам ли ви беше?

141

Анонимен

преди 3 години

Когато влизахме в ЕС искахме да сме по различни писти с Румъния,защото ни дърпала назад.Спомняте ли си?Сега къде сме?Ей,това сме ние."Бистришки тигри" отвсякъде.

140

Нищо ново

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА: Странджа, това за ляво и дясно е много сложно за теб. Пиши по опорните точки: "Масква, Путин, зеления чорап, дрОгаре" и т.н.Или по-просто: Ако те сърби отляво, трябва ли да се почешеш отдясно.

139

ДАРВИН

преди 3 години

Един Тарикат си чатил с един Толуп .... Майтап бе , голям майтап :) Толупа мислил ........ , най-краткия виц !!!!

138

Анонимен

преди 3 години

На Радев дрона носил пачки,кюлчета и снимал!На Бобоков дрона да видим какво му е ларгото?Шехерезада-ясно ,тя няма дрон и ходила на крака всеки четвъртък със сака да отказва на Черепа.Кой с дрон,кой със сак-кой каквото има.

137

Алтернатива има

преди 3 години

Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

136

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Другари от БСП, напусто харчите парите на червените олигарси. Дясното ще управлява България още много дълго време.

135

Анонимен

преди 3 години

До макЗАЩОТО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ЩЕ ПИТАТ БЕСЕПЕТО.

134

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛОТО БКП ОТИВА В МУЗЕЯ НА ПОБЕДЕНИТЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА ТОТАЛИТАРНИ ОРГАНИЗАЦИИ.

133

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Хахаа..направиха сделката

132

Тикволандия

преди 3 години

Когато дойде ред да се разнищва комуникацията на Бойко с Бобоков, ето че Бобоков се оказа честен човек. А докато се публикуваха чатове с президентският съветник, нещата не изглеждаха така.А чатовете Бойко-Бобоков също не е зле да се публикуват, такива, каквито са били.

131

Анонимен

преди 3 години

А като разкарва други, за да угоди на него ? Ей така една угодия пада...

130

ТУЛУП С 200

преди 3 години

ГЕШКАТА Е МОЙ ЧОВЕКАЗ СИ ГО ИЗБРАХ КАТО ЦА Ц АТ А

129

Анонимен

преди 3 години

Така ли ти каза Гешев,че те привиква,за да угоди на президента,не че нещо...

128

мак

преди 3 години

Защо не го питат за по-съществените неща като чекмеджето да речем? Сезира ли се прокуратурата, проверяват ли му доходи и данъчните декларации, както биха постъпили с всеки друг извън властта? Така както го "разпитват" е отбиване на номера, да видим, че и Той може да бъде привикан.

127

ддд

преди 3 години

Чатът ми е много по-добър от чатът ти... няма такава глупост. Явно са го предупредили да намали плюенето...

126

Анонимен

преди 3 години

Не по име, а по дела се избира, трябва. Да няма гладни, да се намира работа не само чрез назначаеане за месеци, a да има и почасова работа. И без друго е нрчовешко в момента работното време в ред магазини - от 07 до 22. Може прекрасно да се помисли за здравето на хората. Девет часа работно време уж, a придвижванетл ситрин и вечер? Тоест, това е робски труд по минимум 12 часа на ден. Кеф е за работодателите, де, но... Какво впрочем мисли здравеопазващият елит пи въпроса, ако изобщо? Та, кой?