24

Пак

преди 3 години

Пръскат грип.Требе пари да се правят модерна война.

23

Анонимен

преди 3 години

Да си я пият, като противогрипната. Нито веднъж не се ваксинирах с противогрипна и нито веднъж не хванах грип през изминалите 10-тина години, откак станаха модерни сезонните ваксини. Не мога да разбера защо. Карма сигурно.

22

Анонимен

преди 3 години

как така за 6 месеца ще са убедени че е безопасна? намирисва ми на фарма-далавера тук.

21

@24

преди 3 години

Извинявам се за неточността, 15% от настинките се дължат на коронавируси. Но ако човек кара по 5 настинки на година, всяка година в продължение на 50 години, това са 250 настинки, задължително поне 25 от тях ще са от коронавируси. Е, не виждам имунитет. Няма нищо манипулативно в тезата ми. Няма никаква причина да се очаква, че ще има дългосрочна ваксина срещу коронавируса. Вижда се, че антителата към ковид изчезват след 3 месеца, към момента не се знае дали има дълготраен имунитет.

20

Анонимен

преди 3 години

До @20Моля ти се! Настинките не са от един и същ вирус. Тезата ти е дезинформираща и манипулативна.

19

@20

преди 3 години

Преди медицината и разноцветните хапчета, средната продължителност на живота е била 35.Не всяка ваксина може да е единична. За бързомутиращи вируси, т.е. такива в постоянно обръщение, като грипът няма как да е. Ще се прави вероятно всяка година, в началото може би по няколко пъти в година. Това е коронавирус, мислете за настинките, човек ги кара по 5 пъти на година, всяка година. Как да те ваксинират срещу това? Тялото просто не изгражда дълготраен имунитет срещу тях.

18

Анонимен

преди 3 години

До AlastairЪ? Според теб са намерили ваксина и тя е устойчива за цял живот, въпреки че антителата на преболедувалите изчезват за няколко месеца, но сега се мъчат да я направят да държи само 6 месеца? Не е ли по-трудното да намериш начин естествено изчезващите за под 6 месеца антитела да бъдат накарани да останат в организма за цял живот?Ваксината вкарва отслабен вирус или близък РНК код, като кара организма да произведе антитела. Ако държат 6м, толкова ще трае.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Чети статиите какво говорят Кантарджиев и останалите от НОЩ. В България има 35 щама на коронавирус. 33 от тях по спомен, че го четох преди 3-4 дни, са от G мутацията, която е разпространената в Европа и САЩ. 2 са от уханската D мутация, т.е. оригиналната, и се чудят кой ги е донесъл директно от там.

16

Анонимен

преди 3 години

Ахааа значи през неколко месеца ше цакате по 100 кинта за инжекциика. Ей измислиха го бе.Доене му е макята. Удриии да го е, ва. Нафърфориииииии

15

Анонимен

преди 3 години

"досега в България са установени 35 щама"Аха. Алкохолиците от БАН ли ти го говорят това? Дето закачиха UV лампа от "Всичко за 1 лев" на робот-прахосмукачка(35$ в алиекспресс) и го представиха като ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА МЕДИЦИНСКА РАЗРАБОТКА на световно ниво?!? Извинявай, ако не им вярвам!

14

Анонимен

преди 3 години

Не ми нужен имунитет срещу нищо. Да не говоря за ваксини, те са за промити мозъци.

13

anonymous

преди 3 години

Спрете се да лъжете бе, спретее се!!! Отговорност се носи за тия неща, няма нещо, за което който и да е човек да не плати в живота си. Хитреца хуитрува, докато му е дадено, после плаща. Спрете се! Никой не ви вярва много отдавна вече!

12

popa ot razgrad

преди 3 години

според резултатите от първите изследвания, ваксината ще бъде ефективна за не повече от 6 месеца...т.е. ваксинирането ще е 2 пъти годишно...

11

Анонимен

преди 3 години

Абонамент за ваксина

10

Анонимен

преди 3 години

демек си можем и така. Аѝдедръще си ваксината

9

Анонимен

преди 3 години

До 8 къде ги видя тия щамове, в музея на революционното двежение ли!?

8

пешо

преди 3 години

до 7Ама ти наистина ли си вярвал, че ще изкарат ваксина за цял живот и ще ти я бият до есента? Те сега се чудят дали ваксина за оригиналната D мутация ще става за G мутацията, която е масовата...

7

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, нали печалби трябва да има. Нали никой не си прави илюзии, че надпреварата за ваксините е от алтруистични подбуди кой пръв ще спаси света?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Явно много си затънал в теориите за конспирация. Не всяка ваксина може да действа цял живот, затова и няма такава за грип, а се правят всеки сезон. За съжаление при ковид антителата изчезват в рамките на 2-6 месеца, а вирусът мутира бързо- досега в България са установени 35 щама. Доколкото и да вярваме в науката, още не летим със скоростта на светлината, не телепортираме хора и т.н. Защо всеки си мисли, че нещата стават от нищото за 5 мин и все някой е крив?

5

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че няма да е за цял живот. Свъри тя тази работа с ваксини за цял живот, трябва да се копува всяка година.., ако искаш