116

do 117

преди 3 години

Ангелкова, ти ли си ***? Вкарай малко негативизъм да зазвучиш като български потребител че така ти личат отдалече жалките напъни да спасиш службицата

115

Анонимен

преди 3 години

"Плажът е изключителна държавна собственост и правото на достъп е гарантирано от закона."Това е! Оня ден някакви хитреци заградили част от гората на Фичоза и ми вика мъжа Частна собственост не може да минавате оттук до морето. Аз идвах откъм базата на Агрополихима и нямаше др.пътечка за морето наблизо.........Какво е това безобразие!Всякакви мутри, батки и селски тарикати си заграждат плажа и гората където им скимне. Ангелкова срамота!!!!

114

Do 119

преди 3 години

Само питам за един приятел в Турция и Гърция имат ли пречиствателни станции и къде според теб отива мръсната вода? Или изчезва ей така...

113

Анонимен

преди 3 години

Не стъпвам на фекаломорието и даже с безплатна резервация

112

Анонимен

преди 3 години

Пред 10/10/89 в Дюни простосмъртните нямаха никакъв достъп.

111

Анонимен

преди 3 години

Наистина тече негативна кампания.Вече 5 мои познати семейства се върнаха от почивка на нашето море. Доволни са. Уредено е добре с тия гривни. Не са били ,, свидетели,, на ,, инциденти,, като горния И аз се връщам оттам. Случихме хубаво време. Водата беше чиста . Нямаше вълнение. Къпахме се до насита.Другият месец пак ще отидем за 10 дни.

110

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам, не си гост на хотела , а искаш да влезнеш в хотелския комплекс. Точно на това място (малко по надолу)има паркинг и свободен достъп до плажа, нещо статията ми се струва изсмукана от пръстите

109

защо

преди 3 години

Г-жо Ангелкова, заради такива "недоразумения" хората чакат на 12 километрови опашки на Кулата.

108

Българино!

преди 3 години

Защо си толкова TЪП !!?? Гърция ти е под носа, само кeф и никакви проблеми. Няма да гледаш мyтpи да ти се дyят под път и над път и да се разпореждат с теб. От 10 години не сме стъпвали на нашите бaндитcки плажове, няма и да стъпим! Не си късайте нервите, не пълнете гушите на тия дoлни кpaдци и пpecтъпни типoве! 3aшлeвете мyтpитe, не им плащайте peкeт!!!

107

Анонимен

преди 3 години

Ако мутрите не са разбрали, че 90-те години минаха и сме членове на ЕС и границите са отворени, то принципите на свободния пазар ще ги научи. Стойте си в празни хотели, умирайте от анаболите и следващото поколение, ако остане такова в БГ, ше построи европейска държава със закони. Отивайте в Гърция, не хранете мутрите!

106

Ха-ха

преди 3 години

Правилно са го изгонили. Най-малкото разваля спокойствието на почиващите в курорта. Като няма пари, няма и плаж. Аман от навлеци

105

Анонимен

преди 3 години

Това е плажът на Дюни и те си дерибействат там от години. Ако не си на почивка в курорта, те гонят едни дебеловрати батки от плажа като мазен плъх. Този поне каза, че са били любезни!

104

Анонимен

преди 3 години

Проблема е в манталитета и разбирането за живота на поколения сбъркан народ.

103

Местен

преди 3 години

Когато и да отидете там през сезона ,ще ви посрешнат по същия начин.Бягайте в Гърция.

102

Bлк

преди 3 години

Това си е мутренската схема на един от котараците на Тиквата, Л.Стойков, човекът източил и язовир Студена в Перник.

101

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с този плаж и мутренския хотел в хубавата му част, съществува от поне 11-12г Още тогава забраняваха да се ходи по плажната ивица. Дори да си влязал от свободната зона, дори след края на деня, на пясъка до морето почти, стоеше охрана и забраняваше да продължиш да се разхождаш по ПЛАЖната ивица-било ЧАСТЕН плаж към комплекса и било забранено простосмъртни да ходят до кея.

100

Пич

преди 3 години

Абе има ли хора, които все още имат желание да ходят на нашето море?! Кои са тези мазохисти!? Оставете ги да си живуркат в празните хотели тези тарикати и сеелски хитреци.

99

Анонимен

преди 3 години

Хаха тука всичките селски мутри много на бой налитат. Те това си могат, толкова им позволява капацитета "седнИ ми у капанчиту иначе ща бия!". Ок, селски, по-спокойно. Разбирам че си виден джедай с фитнес телце и епилирани крачка, *** недей да се пънеш толкова, ще скъсаш аневризмата и после обратния ти син и 7-те ти любовници ще се хранят от магистрален бизнес.

98

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе само от закона, а от Конституцията. Но това не важи за българския "бизнес" и някои видни политически фигури, за които сами можете да се сетите. Мутрите си мислят, че всичко дето оградят им е бащиния. Продължавайте да слагате бариери, накрая тях ще ги ядете.

97

Идеалист

преди 3 години

Не ходете по заграбеното от мутрите наше Черноморие. Само фалит може да ни спаси от тях. Плащате да се заразите и те да бетонират брега.