13

Радев

преди 3 години

Д-р Георги Гелев отдавна е за дисциплинарно уволнение, заедно с Кирил Ананиев министър на здравеопазването, защото си затваря очите за истината... Такива не са ни нужни! Вън от България ! Крадци! Лъжци! Играте си с живота на хората ...това е за проверка от специализираната прокуратура и Гешев, въпреки че са същите...

12

Анонимен

преди 3 години

Освен това не разбирам, защо лекарят е оставен на самолечение вкъщи след като е бил симптоматичен. Най-малкото лекарите, които са на първа линия заслужават запазени легла в болниците и да са на хлорохин + антикоагуланти от самото начало. (това поне беше лечението в Испания). Защо тези хора, които рискуват живота си за нас са оставени да се лекуват вкъщи с чайче? Още повече че на почти 50 вече лекарят влиза в рисковата група. Много тъпо. Мир на душата му.

11

Анонимен

преди 3 години

Едно нещо не разбирам - защо лекарите не си носят маските постоянно? И защо няма маски и за пациентите. Ако като отидат не са му сини устните, връчват му маската и всички ще са много по в безопасност. Давали им по 6 маски на смяна? И те знаели кога да ги слагат? Защо не постоянно. В епидемия сме, има страхотен ръст на заразените, а лекарите се мотат без маски. Че те са идеалните преносители на вируса - докато разберат, че са болни и са заразили едно 50 души, все хронично болни. Безумие е това.

10

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Пациентът е бил приет във ВМА, където е починал по-късно - явно там приемат и от "простолюдието".Свери си информацията!

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак установиха, че се е заразил точно от пациента.е щом не е от пациента трябва да е от некой мангър

8

Анонимен

преди 3 години

Как установиха, че се е заразил точно от пациента. Продължават с истории за деца от предучилищна възраст.

7

вуте

преди 3 години

Гьоре Гелеф е велик и вечен , он е роден да е големец , малко е недоучен ( май не е лекар ) , ама е тарикат чичка и познава правилните хора . Чатка му пипето , фактор е у бърза помощ вече 18 г. , а вие будалите лапайте мухите ! Пари при пари отиват , он е специалист схемаджия по кражби , далавери и корупция , изпечен мошеник и завършен подлец !!!!!!!!!!

6

Да не спорим

преди 3 години

До коментар 1. и 2. - има една позабравена дума. -. позорно ! ! !

5

Анонимен

преди 3 години

Случаят е доста съмнителeн, няма как да се заразиш и след часове да умреш възможно ли е там да са били заразени от по-рано, отишъл е да реанимира без обекло... той знаел или е подозирал, че има Коронавирус във себе си и не се е страхувал да иде без защитни средства. Не трябва ли лекарите да бъдаг задължително във такива костюми предпазни и тези костюми да се дезинефкцират Щото само на едно лекарите знаят кога да ги носят ама не знаят кога са заразени не става Ананиев да понесе отговорност.

4

Анонимен

преди 3 години

Кка ще умре тъй бързо, я обяснете ситуацията като хората, цялата статия е едно нищо. Важно е да се знае, че някой е умрял. Драскачи.

3

Анонимен

преди 3 години

А болния ?

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Ужасяващи Скандали с Доктора-Явно така се "ЛЕКУВАТ' ПАЦИЕНТИТЕ С КОВИД-Доктора отива с Линейка при 55 г пациент-Пациента е зле- Доктора го води в Пирогов с съмнение за Ковид- Пирогов отказват да го приемат!? Линейката отива в ВМА-там виждат че ПАЦИЕНТЪТ Е ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО И ОТКАЗВАТ ДА ГО ПРИЕМАТ!-Пациентът почва да умира в Линейката-Докторът го води обратно в Пирогов и пациентът умира на ВХОДА! Докторът след няколко дни РАЗБИРА ЧЕ Е ЗАРАЗЕН и моли Колеги да го вземат с Линейка-ВСИЧКИ ОТКАЗВАТ!

1

Ф.С.В

преди 3 години

Доктора е умрял като куче!!