13

Варньеньец

преди 3 години

Тъй са тье варньенци.Инье хулиганье, дет ги ньаа никъдье.

12

Неизбежно

преди 3 години

То цифрите си показват, където няма дисциплина, бройките се вдигат.

11

Хемус

преди 3 години

И аз така от тринадесети март умирам всеки ден!Не сложих маска,шлем,ръкавици,не си седях вкъщи и пак съм хиперактивен,за разлика от чехлювците!Ходя си на плажче,на мачове,пия студена бира,само ми тежи,че Путин не пуска рускините да дойдат по-нашето черноморие да си набавят витамини

10

Анонимен

преди 3 години

Срещу варненци да бягате, не може да ги стигнете! Най-хубавия град в България. Софиянци да спазват карантината и да се пекат в задушните си панелки.

9

Анонимен

преди 3 години

нека нарушават, съвсем скоро ще платят с живота си, вируса няма милост

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Заглавието кърти мивки! Мислих,че Варна е на югосевер! А тя била на североизток!

7

Анонимен

преди 3 години

По скоро Варненци не искат да плащат подкуп на онея с папките. Дето излизат с пълни торби през задния вход. И това не е тайна.Борисов беше изгонен с камъни преди години. И именно от Варна тръгна всичко. Варненци пак събират камъни. Да мисли Тиквата

6

Анонимен

преди 3 години

То във Варна вече няма варненци... Колкото в София има софиянци..

5

гамен

преди 3 години

В Североизток, не Варненци и Шуменци, ами джаагалите от делиормана. Да си го кажем направо. Варна и Шумен нямат нищо общо с джаагалите от с. Изгрев, с. Климент, с. Пристое и т.н. другите села от делиормана. Всички знаем, къде са огнищата в Североизточна България. Именно селата които изброих и още много други села в района. Шумен и Варна нямат нищо общо с тия джаагали там, дето не признават маски и вируси. Аре да се разберем най накрая, а?

4

Анонимен

преди 3 години

Не "варненци", а индийците с български паспорт и адресна регистрация в района на Максуда и ул. Розова долина

3

Анонимен

преди 3 години

Е, това вече прекрачва границите! Тази медия не е нормална!

2

Анонимен

преди 3 години

Абе вие другите вместо да завиждате просто бойкотирайте правилата.Просто е. Няма да санкционират всички особено ако са по-големия процент.И тая обстановка могат да си я наврат където намерят за добре.25000лв е Клиничната пътека за COVID19 вече. Как мислите дали ще растат случаите.

1

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Явно варненското РЗИ най-много се престарава. Във Варна има само един умрял от коронавируса - онзи пастор. Една друга жена умря от перитонит, защото като разбраха, че е заеазена, отказаха да я оперират.