9

Христо Христов

преди 3 години

Няма лошо, ако ес може да докаже,че в ес няма достатъчно производствени мощности.Иначе вони по-силно и от боковата шуробаджинащина.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия са много назад , нашите казаха, че нашата ваксина ще е готова до месец!?!?

7

Анонимен

преди 3 години

Колко високопарно и кухо звучи "Еврокомисарят за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел подчерта, че с тази подкрепа Комисията увеличава усилията за намиране на безопасни и ефективни решения за всички в Европа и в целия свят."Какво закъсняло увеличаване на усилията? Какъв цял свят? Русия вече разработи няколко ваксини и след броени дни приключва с клиничните им изследвания и изпитания. След месец-два ще бъдат готови да започнат масово производство.

6

Анонимен

преди 3 години

На тази компания основното финансиране и подкрепа е от фондацията на Бил Гейтс.А после ми говорете че нямало конспирация. Това *** Бил Гейтс е фронтмен на голяма тъмна организация която е пуснала пипала по целия свят.

5

Летя с колата

преди 3 години

Таааа.. Ето за тези пари ви писах преди време.. А тукашните *** само се заяждаха! Изакайте още малко и ще разберете кой български "управител" ще гушне част от тях ;)Важното беше да минем 5 хилки положителни..!!Всичко е политическа пропаганда! П-С: тестват се контактни от първи и втори ред. Целева група. От тях 1-5% са положителните. От тези 1-5% умират 1-2ма човека от друга болест.

4

Анонимен

преди 3 години

Никой няма сметка да открие ваксина, така биолозите ще се финансират,, ако се открие ваксина някой ще я патентова и ще печели обаче биолозите ще останат без финансиране от разни загрижени. Във свят, където всичко се измерва със пари всеки гледа да си трупа парички .Защо да ви правят ваксина и без туй планетата е пренаселена и то роне да ставаше нещо от тияр а то Антифар БЛМ, феминисти, гейове, безполови, сексисти, наркомани, мафиози модерни роби и каквито се сетите.

3

Сандо

преди 3 години

е трябваше да прчета 2 реда преди да коментирам. парите на 100% отиват в Германия, фирмата е немска. Франсетаат да ядът франзели, пият вино и ще плащат за вакисина като има говота ... ако им дадър разбира се

2

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс отпуска толкова всяка година, че и повече.

1

Сандо

преди 3 години

и нека позная ... 75% за Германия и 25% за Франция. Като е готова ваксината цялият ЕС на тях ще плащат