189

Страшно е

преди 3 години

Че много в омразата си към Боко правят от Божковци, Чакъровци, Чоровци и подобни **** знаме.

188

Добре де

преди 3 години

При подобни дела, независимо какво е решено, винаги ще има противоположни мнения, заради дълбоко вкоренените съмнения в независимостта на съдебната ни система. За мен решението е да се избере един немски съд, да речем Кьолнския, делото с всички доказателства да се гледа паралелно от него може и анонимно да е.

187

От Берлин

преди 3 години

И тримата бяха наказани от строителната мафия на ГРОБ.... ТочкаА, помните ли, следователят от Гоце Делчев, заловил няколко тира с цигари...??? Направиха го сутеньор , даже шефът тогава на районното, участваше в ,,унищожаването" му, изпълнявайки поръчка на депутат... Това се знае от всички полицаи и граждани.... Момчето го унищожиха по герберистки! Не забравяйте такива ,,случаи"...

186

истината е де факто

преди 3 години

От 211 коментара Бойко Борисов чрез мракобесните си лакеи е изтрил 18, за да продължава да заблуждава българския народ в медиите и да остане на власт възможно най-дълго.

185

Анонимен

преди 3 години

Друг парадокс - за продажбата на ерепетата съдят министъра Трайков а не съдят премиера, който му е наредил да ги продаде. Ето че да си премиер си е лице с имунитет.

184

ХАХАХХАХА

преди 3 години

А пък ние видяхме два милиона евра в чекмеджето на Бойко. Освен това и той е грозен, ама много по-грозен от Иванчева и нахален.

183

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДобре диър гербер, за Чакъра пак е невинен, съдът в Страсбург се е объркал. Според вас Лойко все е невинен. Има ли за нещо въобще да е виновен този човек, привилигерован да е единствения невинен и безотговорен пред закона?!?!

182

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХайде стига сте плакали на гроба на един убиец!!! Жалко, че няма как всички измамници, убийци, изнасилвачи и корумпета да го последват. Едно основно прочистване от криминални твари, измамници и корумпета би се отразило добре на българския етнос.....

181

Анонимен

преди 3 години

До *** на гербТи се опитваш да иронизираш, но не става, защото иванчева наистина е крадла и изнудвачка, доказателствата /70 000 евра в багажника и видяхме всички по телевизията/, също така е много грозна, пъпчива, нагла, нахална и необразована - факт.

180

Анонимен

преди 3 години

Нарушенията, които ЕСПЧ констатира, са в два аспекта неприлагането на стандарта за "абсолютната необходимост" на употребата на сила, както и заради неефективното разследване, което не е изследвало ключовия въпрос за употребата на сила.

179

Анонимен

преди 3 години

"Медиапул" припомня, че в жалбата на близките на Чакъра е цитирано и интервю на Борисов пред в. "24 часа", в което той категорично заявява: "Потвърдих, че аз съм дал заповедта за стрелбата. Според мен сме действали абсолютно правилно и ако отново се наложи такава ситуация, ще действаме по същия начин. Ако има някой виновен, това съм аз."

178

Анонимен

преди 3 години

"Ако в България има прокуратура, веднага след влизането в сила на днешното решение на съда по правата на човека в Страсбург, наказателното производство за смъртта на Чакъра трябва да бъде възобновено, при което да се разследват точно действията на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. От гледна точка на мотивите на решението на Страсбург той би следвало да е отговорен, ако не в съпричастност към убийството на Тодор Димов, то в злоупотреба с власт и превишаване на правомощия", коментира пред "Правен свят" Михаил Екимджиев, адвокат на близките на Чакъра.

177

гербоДПСабсурдистан

преди 3 години

След като вече лични чатове в които няма данни за престъпление се разпространяват от някой решил да позори прокуратурата, защо процеса на Иванчева не е публичен, ами много просто, защото е невинна и затова доказателствата от скалъпа се крият от българския народ. Защо обществения интерес към това дело не бъде уважен и народа да види истината.И още нещо как може при положение че на първа инстанция е оневинена за подкупа да е получила 20 години а сега е призната и за него за виновна и получава 6,

176

трол на герб

преди 3 години

ОпоркиИванчева е грозна, има пъпка на носа, тя е крадла, виновна е и тъпаа още като я погледне очвек, а наш величайший Боко е невинен априори и са му направили колаж на чекмеджаците. Мачкай Бойко съпартийците си комунисти!!!!

175

Анонимен

преди 3 години

Какво става с апартаментаджийско-асансьорските управници - те кога ще бъдат обект на равностойно третиране както Иванчева? Такива привилегии управниците нямаха нито през царизма нито през комунизма.

174

Анонимен

преди 3 години

Прочетете Примери от турското правосъдие на великия Христо Ботев.Нали сорососедесарите искаха прокуратурата да е към правителството. То на практика е така сега. Хак ви е

173

Сат Н

преди 3 години

Доказателства за вина няма. Ако имахме нормален съд, на базата на тези полуфабрикати даже нямаше да бъде образувано дело.

172

ДДРОнег

преди 3 години

Ако може, нека обнародват "доказателствата" за вината на Иванчева, Петрова и Дюлгеров!!!А и нали Дюлгеров се отказа от своите показания !!!НЕ вярвам на Българския "независим" съд !!!

171

Така е ..

преди 3 години

До Анонимен 169 Ако всички изнудвани като Ваклин подаваха сигнал където трябва , нямаше да има корупция.

170

Ти да видиш..

преди 3 години

Върховния съд ще ги оневини.