47

овчарин

преди 3 години

мойте уфци имат стаден имунитетбееее беееее

46

Възможно е

преди 3 години

Възможно е - особено ако те тества българска лаборатория. Още по-възможно е да оздравееш за един ден - пак по същата причина.

45

до 45

преди 3 години

да сравняваш Грип с Китайска Уханска Чума е все едно да сравняваш Кашлица от Задавяне с такава от Туберкулоза!

44

До временен 36

преди 3 години

Ако "едното наум" се изчерпва само с изброеното, не пречиш! Лично аз бих преразгледал хигиенните си навици и поработил върху миенето на ръце/лице след всяко щъкане; бих се въздържал от публичното слюнкоотделяне и изследване на носа си; ще пропусна тарапаната по определени маршрути и часове в градския транспорт; няма да си ближа биричката/сладоледа на лакърдия с аверчета; по възможност ще избягвам навалицата, опашките и ще си правя сметката къде ям. Ей такива неща, от които мога и да се лиша...

43

Разговор

преди 3 години

Паникьор:- Възможно ли е да се заразите два пъти с ГРИП? Виросолог:- Да възможно е. И 10 пъти може да се заразите??Паникьор:- Представете си каква зараза? ГРИП нарсякъде! Давайте да затворим половината държава зарад т'ва?Виросолог:- Ти не си за мене. Пренасочвам те към един колега в психиятрията. Той ще може да ви консултира!

42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе , ...."ОТ АКЪЛА"--казах.....ха,ха,хааааааааааа

41

до 38

преди 3 години

значи положението е труповете-падат-падат-от-небето!

40

Анонимен

преди 3 години

Теста определящ дали даден човек има корона не разпознава дали човека има ковид 19 или 18. Точността на теста е 70 процента. Трябва да се прави най-малко 2 пъти. Ако не се прави най-малко 2 пъти има шанс да има фалшиви болни.

39

Анонимен

преди 3 години

Неизвестно остава колко са щамовете на коронавируса по генетични му линии в света,щом като 19 са от една генетична линия според тез изследвания само за България и още 16 щама от три други линии,че още тези 7 генетични линии на вируса повече ли са от генетичните линии при човечеството по ДНК,че с какво влия РНК на всеки щам на ДНК на отделен човек като РНК би трябвало да означава-рибонуклеинова киселина на щам както ДНК е възприето да означава дезокси рибонуклеинова киселина,а разликата е дезокси

38

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Не е само от "щама".....АМИ И ОТ АКЪЛА....ХА,ХА,ХААААААААААААА

37

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се завръщааааа днес в 13.00 часа.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Ти верно ли си повярвал и правихте аборт?леле колко си ***.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Какво имаш в предвид с това "да имаш едно наум"?Бъди по конкретен.Да стоиш под ключ до края на жалкия ти живот ли?Ами стой. Кой те кара насила да си сваляш маската и да излизаш от вас?Прав си - навън дебнат опасности. Не излизай.

34

Ике Дубаку

преди 3 години

Само Живота на Черните е от Значение! За довършване на АфРопейският Проект!!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Вирусът го има от 4 месеца, ама било установено, че имунитета се изгубва за 6 месеца.Мисли бе льольо.

32

Анонимен

преди 3 години

29,врътката е в изтърканото талонче от генетичната лотария на предците. Тоест, може изобщо да не се заразим или да изкараме заболяването "на крак. Такива хора винаги е имало през всички епидемии от човешката история, а като % тяхната бройка е според зависи-то. Възможна е и другата крайност, да изтеглим "късата" клечка и прекалено бурната реакция на имунната ни система да ни затрие. И ако до момента не сме се срещали с вируса, добре е да имаме едно наум, отколкото да се броим за безсмъртни.

31

Анти Свободно Слово

преди 3 години

До Анонимен 26Кога минаха 6 месеца, че да го "установим това". Къф е тоя имунитет, дето се губи след 6 месеца. Това да не ви е някаква детска игра! Трябва да има глоби и наказания за невярна или непотвърдена информация вече, че аман ..

30

Анонимен

преди 3 години

Както е възможно да се заразим и от грип два пъти.

29

Анонимен

преди 3 години

До 26Нали беше установено, че имунитета се загубва до 6 месеца... Като минат 6 месеца, 'кво пра'им? Спираме да излизаме навънка или к'во? Имунитет на населението - дръжки...

28

Анонимен

преди 3 години

Корона вируси има от много години насам и си живеем с тях, не си пускайте тв и вируса изчезва!