44

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ВИЕ ЧАКАЙТЕ РУСНАЦИТЕ....ТЕ ШЕ ВИ ОПРАЯТ...ХО,ХО,ХООООООООООООО

43

Глупости

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙТЕ , БЕ...ХА,ХАХААААААААААААА...ДЕЦАТА СА МИ У ГЪРЦИЯ НА ПЛАЖА И НИКОГА НЕМА ДА ИДАТ НА БЕТОНОМОРИЕТО!ВСЯКО ЛЯТО ЩЕ Е ТАКА!!!!!!

42

интересно

преди 3 години

има две магистрали към нашето Черноморие, всички предпочитат да чакат с часове на единственото ГПП към Гърция, значи РАЗБЕРЕТЕ веднъж за винаги че на хората им е писнало да ги лъжат из нашите курорти, дори едно ГПП да има пак няма да почиват в България

41

Чоко

преди 3 години

Пиша го това, защото не знам защо от няколко години настане една масова психоза , че ТАМ е кой знае колко по-добре а не е така. Пиша го от 30 годишен опит. Сървиса е по-лош от тук. Казвам го от лични впечатления. Преди две годинир месец септември на Тасос. Имам приятел с къща и лодка там. Още с пристигането ми каза , рибата е избягала в дълбокото и не се лъжете, че е прясна. Такава няма. Навсякъде по заведенията обаче риба се сервиреше с мазна византийска усмивка.

40

Чоко

преди 3 години

Гаврата с нас продължава. Затворени са всички пунктове с изключение на Кулата. И защо така ? Отговор никой не дава. Не стига , че глупац*ите са тръгнали да им дават едни пари а те се подиграват с наивниците по границата. Пиша го и съм сърдит, защото от 12 год. всяко лято съм в Гърция, но за това лято ще се замисля дълбоко. Все пак за четири часа съм на нашето море и после във водата а не 6-8 часа по границата и после да им ям рибата купена от Лидъл и пия домашното вино от кутии.

39

Krom

преди 3 години

До Тикволандия - звуча като човек, който смята, че радините вълнения на гъркоманите не бива и не могат да са централна новина от един месец. Кои където иска да почива, там да почива. Дали обаче на мен ми дреме защо византийците се "ибават" с българите които тичат да им носят пари? Не. А пък теб определено не те разбирам. Ами тичай към "тихите и спокойни" градчета в ромейско - кой те спира? Ама чак пък "знаци" за купуване и Премиера да ги строява гърците - не се ли пооляхте вече?

38

Хахахахаха

преди 3 години

Византийците и българите НЕ разбират от туризъм и за туй са пред фалитос.

37

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиЩе спечелят същото което спечелиха и нашите шамани начело с гологлавия хирург когато при нас вируса минаваше само с декларация или служебна бележка през КПП-то. Други въпроси?? Между другото от днес Словакия въвежда 14 дневна карантина за българи влизащи в страната. Това е щото ние все сме най разбиращи от всички и всички ни играят контра.Нали така?

36

Тикволандия

преди 3 години

До Krom: Звучиш като озлобен човек. На мен ми се иска нашите пишман бизнесмени да разберат, че българинът вече има избор. От една страна - нашето бетонирано черноморие, а от друга - тихите и спокойни градчета по гръцкото крайбрезжие. А нашите продължават да строят "подпорни стени".

35

Нищо ново

преди 3 години

До Минчо Празников: Когато събират такса "Барбарон" сигурно са още по-усмихнати. Но клиентът се чувства прецакан. Нашите пишман бизнесмени ще се научат на нещо чак когато фалират.

34

Krom

преди 3 години

До Тикволандия - ами купувай, що се маеш? Византия има нужда от твоите пари. Не чакай, ще "поскъпнат". Обаче е съмнително да имаш. Но си джафкай.

33

Анонимен

преди 3 години

TIQ GARCI KAKTO VINAGI SE PODIGRAVAT S NAS. A NIE LEEM PARI TAM

32

Иво

преди 3 години

От 15.06 ще бъде отворен...

31

Анонимен

преди 3 години

I KAKVO 6TE PROMENI TOVA ????BALKANSKA PROSTA6TINA.............

30

Krom

преди 3 години

До Поручик Ржевски - е защо да ги "слага на място"? Заради няколко хиляди лигавници решили, че ходенето на море във Византия е целта на живота им? Надценяваш проблема. Това си е проблем на византийците. Ако е и твой проблем - решавай си го. Тук Министър председателя няма точно никакво отношение.

29

Мично Празников

преди 3 години

Аз пък бях на Слънчака и тази година за пръв път от 2008 година и мога да кажа, че е песен- цените са повече от добри, място на първа линия на плажа, чисто море и любезен персонал. Щом батките които събират парите за шезлонги са супер усмихнати и питат как сте, след което пожелават приятен плаж, значи леко леко започват да се учат.

28

Тикволандия

преди 3 години

Гърците ни изпращат ясно послание: "Купувайте си имоти в Гърция. Тогава ще минавате по-лесно". Няма да се учудя ако натам тръгнат нещата. Едно местенце 100 на 100 метра, колкото за паркиране на една кола и разпъване на една палатка и си решаваш проблема с почивката.

27

да ама не

преди 3 години

До Поручик Ржевскиистина че има списъца за добри и лоши неща В ЖИВОТА при комунизма ,НО НЕ СА НА НЕЩА , А НА ХОРА!

26

мдаа

преди 3 години

Да се откажеш от туристи ,когато в целия свят има туристически спад е все едно да си стреляш в крака.и после да не реват за помощи от Европа

25

Анонимен

преди 3 години

През комунизма не се толерираше ходенето от неправоимащи по курорти като Слънчев бряг, Дюни Перла, Албена, Златни пясъци!!! Сега човек е свободен да отиде където иска - това е разликата с едно време, безпристрастни писателю, Ржевски!