140

упс

преди 3 години

В ход е операция "Шменти капели"! Много характерна за региона.

139

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

БЕЗОТГОВОРНОТО И ЕГОИСТИЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ Е В УНИСОН СЪС СЪЩОТО ПРЕСТЪПНО-БЕЗХАБЕРНО ОТНОШЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ....ВИСША ФОРМА НА ЕГОИЗЪМ---АЗ ЩЕ СИ ГЛЕДАМ КЕФА НА АБИТУРИЕНСКИЯ БАЛ МАКАР ДА ЗНАМ,ЧЕ МОГА ДА СЕ ЗАРАЗЯ,ДА ЗАРАЗЯ БЛИЗЪК ЧОВЕК И ДОРИ НЯКОЙ ДА УМРЕ...КВО ТИ ПУКА?

138

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

"В Американския колеж "Аркус във Велико Търново има епидемично огнище наCOVID -19..."Малката Гризанка, досущ като наште млади женуря през 90-сетте, много либи хамериканците, но... по един свой собствен, оригинален начин;))) Кът види американец е като "бик на червено";))) Българите й идат малко сухички и корави, протриват и зъбките, но американците и маринованите в американски сос българи са и любим специалитет;)))

137

ШибиРиби

преди 3 години

Сичката абеторенция в балдуиновата кула две седмици карантина на ляп и вода и в края на втората седмица зарин и да мятат кючек и парализа

136

Анонимен

преди 3 години

Абе,верно ли Бойко го разследават в Испания за някаква къща?Той нищо не знаел,аматука в България се появили снимки негови с милиони евра в чекмеджето МУ.През туй време той сладко си спинкал и нищо не знаел...,

135

Анонимен

преди 3 години

Разследват ли го Бойко за милионите евро в шкафчето?

134

До 153

преди 3 години

Разбирачев, дали линейките на поликлиниката щяха да обслужват болните с КОВИД19?Тези линейки возеха лекари за домашни посещения и медсестри за манипулациите,а в момента тяхната дейност се извършва от медицински центрове, на които джипитата пращат абонаментна такса. На вратата на кабинета на джипитата има телефон за неотложни случаи.Ама ти сигурно не си здравно осигурен, та затова не си наясно.

133

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Носят и могат да заразяват. Както един с ХИВ, който не е болен от СПИН, би могъл да те зарази, ако имаш полов или кръвен контакт с него.

132

Анонимен

преди 3 години

До Черен от САЩЩе видиш как ще изчезнат, като Тръмпо спечели. Боже не мога да повярвам, колко прости хора. Земете прочетете по една книга,ама различна от роман. Сещаш сее

131

Ристу

преди 3 години

Балове пи време на пандемия?! Коронавирусът одобрява.

130

До 162

преди 3 години

Кое му е нормалното ,бе?Естествено,,че има огнище ,създадено в близка контактна среда,без предпазни средства.Има и инкубационен период ,добре,че са ги хванали навреме.При това е имало само един вирусонпсител..Не е вярно,че всеки вирус се разпространява толкова бързо и лесно.Не си запознат!В случая всички трябва да се изолират,защото и с леки симптоми,не трябва примерно да спортуват ,а и най важното да не причиняват зараза на други.Независимо,че нямат симптоми или леки,пак се лекуват.

129

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тези дискотеки.Няма да стане,щом са инкубатор.Какяа дистанция какви пет лева!И в Южна Корея ги отвориха и то след нямаха вече заразени,но като се изпозаразиха от един посетител ,затвориха ги отново.

128

Зората на Зулу

преди 3 години

На всеки е ясно че вируса е от краварските ***!!nwo!

127

до 153

преди 3 години

Спешната помощ както в другите страни стана самостоятелна с единен телефон 112,и това беше много отдавна .Решение на НС,нищо общо с Фандъкова.То пак има дежурни в медицинските центрове,но в извън това посещенията са от спешните екипи .Това е нормално,стига да има достатъчно линейки и екипи.

126

Черен от САЩ

преди 3 години

Утре Заразените в САЩ ще Ударят 3 000 000 души!

125

до 156

преди 3 години

целта на Эврапэйскый Союз и Слугинската им Преса е Изместване на Вниманието от Другарете в Пекин, иначе Стадото вместо да работи за Стаден Имунитет, може да реши да работи да търси Спаведливост и Репарации за Нанесенетине им Щети!!

124

Истински Новини

преди 3 години

"Бивш ръководител на MI6 твърди, че COVID-19 е направен в китайска лаборатория"не, само това, а същото твърди и най-изтъкнатият Норвежки Вирусолог и Професор в Университета на Лондон - Биргър Соренсън!

123

Анонимен

преди 3 години

Журналята пускат някаква статийка и гледат сеир

122

Сделано в Китае

преди 3 години

Още нищо не сте разбрали от Супер Вируса, който ще доведе до Края на Белият Човек! К0мундетата в Пекин, всичко са планирали!!

121

Анонимен

преди 3 години

Кой съсипа здравната ни система и ги направи търгаши.Кой реши че спешна помощ ще една за 2 милионна столица да хвърчат линейки и хора и коли да се пръскат като пилци.Когато всяка поликлиника имаше дежурен екип в квартала с линейка а спешната помощ се ползваше само при бедствия аварии и катастрофи.Само Фандъка закри няколко поликлиники и други даде под наем а линейките им гният в дворовете.Ако всичко беше както преди нямаше да се тестват всички екипи а само един.Колко болници гробарите закриха и лекарите напуснаха страната останали без препитание.Има цели села с по един фелшер без нито една апт