118

Г

преди 3 години

Мачкай другарю Кантар

117

Joko

преди 3 години

КантарДжиев, огледай се ослушай се и ....... ами до година идват избори ! Самозваният феодал раздава "пачки" и благославя, "строял" заводи и кози пътеки... открива дискоТЕКи и стадиони...Ами това е резултатът. Ти какво друго очакваш !?

116

Анонимен

преди 3 години

Как да предпазиш агнето от вълка? Като си заколиш сам агнето няма да има за вълка. Та и стадният имунитет е нещо такова.

115

Анонимен

преди 3 години

Който ***-стаден имунитет е пълна безмислица. Нонсенс!

114

пияница мистик

преди 3 години

Нормалните хора вярват на професори, които са директори на на центрове за заразни и паразитни болести. Слабoумнитe вярват на доцентчета по детски болести, да им пълнят главите с джангър-лангър. Всеки знае, че при епидемия се взимат превантивни мерки, докато си още здрав. Доцентчето-смешниk казва точно обратното: Дори да си болен, никой не трябва да те слага под карантина а трябва свободно да си щъкаш и да сееш зараза наоколо, за да допринесеш за овчо-стаден имунитет на 70% от населението

113

Анонимен

преди 3 години

Това със заекването е ново! Да се сезира СЗО!

112

Анонимен

преди 3 години

Някои хора си придават тежест/важност като всяват паника, ... другарю Кантарджиев.

111

До 25

преди 3 години

И кой да ни управлява ?Завряният зет ли?Той ще ни качи на Шипка.

110

За 121

преди 3 години

Макар, че досажда, сводникът с номер 121 е единственият позитивно настроен коментатор,докато ковидофили и ковидофоби спорят и говорят с езика на омразата.

109

Анонимен

преди 3 години

"Близкият контакт в продължително време на закрито, когато говорят, крещят, пеят, заекват, предава заболяването", допълни той..Тия съвсем изпушиха и започнаха да си правят гаргара.Незабавно Щаба да предложи и Здравния министър да издаде заповед, с която се забранява говоренето, крещенето и пеенето на закрити места. А заекването, могат да добавят- и хълцукането - да се забрани и на закрито, защото е рисково вирусът да не се върне обратно в тялото и така на практика човек да зарази сам себе си

108

Анонимен

преди 3 години

Как пак така говорят 'професори' които са удобни на власта д..а. Скоро ще станат всички народи, вие още спите. Тоя който седи зад СЗО притежава 110 милярда долара.Тука са се събрали хипохондрици които не искат да прогледнат. До оня ден викахте как правителството ви лъже, от днес вече му вярваме ейййй. Ще живеете во веки ОВЦИ Не случайно Левски е предаден от свой

107

Пеевски

преди 3 години

Много сте активни днес троловете на Боко! Я малко по-кротко че няма да ми стигнат парите да ви плащам хонорарите!

106

Хххх

преди 3 години

Поредната МАША на Б.Б .(ТИКВАТА)...*** ПОБЪРКАХТЕ ХОРАТА ***.......

105

Анонимен

преди 3 години

Това, което нашата държава не прави-строги мерки!, другите държави от ЕС, скоро ще приложат спрямо нас.Въпрос на дни е!

104

Анонимен

преди 3 години

Ами да, отпуснахте мерките твърде рано. Ама нали трябва някой да ходи на бетономорието ни, че иначе бизнеса ще закъса. Очаквахте хората да си направят резервации, да си платят и пак да върнете мерките, но не стана точно така и после решихте, че е по-добре да се рискуват хората, но да има клиенти и парите да се въртят.

103

Анонимен

преди 3 години

Професоре, може ли да сте толкова наивен, когато дойде момента Тиквата да се спасява, кого мислиш че ще хвърли на вълците, всички вас, там НОЩ ли бяхте, ама си го заслужавате щом сте решили да участвате в цялата тая пропаганда.

102

Анонимен

преди 3 години

Когато заекват??????????? ТОЯ е голям професор, направо ВЕЛИК.

101

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече данни за корупция в правителството, толкова повече "заразени" си измислят, ако не вярвате и ви се занимава можете сами да проверите, всичко беше утихнало, но когато почнаха да излизат записите и снимките на Вожда и хоп, бум на "заразените"

100

Додо

преди 3 години

"на закрито, когато говорят, крещят, пеят, заекват, предава заболяването", допълни той"Заекването какво общо има, да ми обясни някой форумен коронавирус специалист, моля!

99

Лъжливото овчарче

преди 3 години

Професоре, нищо не направихте с вашите мерки. Само тероризирахте народа. Сега никой не ви вярва.