46

Анонимен

преди 3 години

В държавата на Тиквата това се случва всеки ден.Самата Тиква нарушава закона всеки ден поне по няколко пъти.А прокуратурата и Каскета са правят на слепи и глухи.

45

Анонимен

преди 3 години

Досега не съм виждал или чувал свестен, нормален и адекватен човек да ползва израза "ти знаеш ли кой съм аз?". Всичките такива дето съм срещал са били гамени, комплексари и тарикати, които рано или късно ядат шамари. За прокурор не бях чувал де. За него някоя къса глобичка сигурно - 300-500 лв., да не вземе да обеднее.

44

ДАВАЙ ГЕШЕВ!!

преди 3 години

ПРОКУРОРА---У ЗАТВОРА!!!!САМО ТАКА ША СЪ УПРАЙМ....!

43

Joko

преди 3 години

В провинцията, местните мутри така са се разпищолили, че обикновеният човек не смее да гъкне.Типичен промер е с този *** проздак овластен като проКУРор !

42

Анонимен

преди 3 години

Алкохолът не прощава..И изобщо, ти менИ уважаваш ли мЪ?

41

сащ

преди 3 години

ми те всички са такива у бг.ми този пешев гл.прр.какъв е.отидоха заедно с цацара в сащ назначиха го и се върнаха да ловят бизнесмени.защо не потърсят отговорност от цацаров за (действията и бездействията).дошла добрата майка да хваща лошите деца.СМЕХ в залата.и шофьора б.б им ръкопляска.ама СМЕХ.

40

Козяк

преди 3 години

Аз мога да си представя следното: попадаш невинен и случайно в ръцете на такива като Г.А.,( Гешев ни го поднася с индекс но целият свят знае вече, това е Геоги Методиев Алексеев, длъжност и т.н.). Така е било на Люблянка! Така е било преди 44 г.(чети за Никола Гешев), така беше и дълго време из канцерариите на ДС. И те изкарват виновен! Та Георги бие даже на улицата хора, които са абсолютно невинни, даже си изпълняват служ. задължения. Хора, бягайте из третия свят, там има по-голяма законност.

39

Анонимен

преди 3 години

В Цялото българско управление са събрани всичките *** на ТИКВАТА! А гладния и мечнонедоволния българин пред телевизора протестира и се злобни на майка си

38

Анонимен

преди 3 години

До ссСъщият убавец е!

37

Анонимен

преди 3 години

"Ти занйш ли *** кой съма аз бе??"

36

Анонимен

преди 3 години

До 50 стотинкиTчно за такива ситуации има едно силно оръжие - камерата Винаги когато имате конфликт може да заснемете всичко с телефона си За да не ви изкарат че вие сте ударили прокурора и при това сте си изтървали телефона на земята и той се е счупил

35

ДАВАЙ ГЕШЕВ

преди 3 години

ПРОКУРОРА---У ЗАТВОРА...ХА,ХА,ХАААААААААААААПРЕД ЗАКОНА-ВСИЧКИ СА РАВНИ!"ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ И КЪЩИЧКАТА СИ "...СЛЕДВАЩИТЕ 4-години!!!

34

Ss

преди 3 години

Сега и полицаите ке ги изкарат виновни.

33

Sichtpunkt

преди 3 години

Много богата фантазия имат алкашами!

32

50 стотинки

преди 3 години

Ще го глобят 300 лева,че не е носил маска.А охранителя ще изкарат,че е искал да удари великия недосегаем прокурор с телефона си,ама го е изпуснал и счупил.И охранителя ще го отнесе,а прокурора ще е герой.Натам вървят нещата и с килъра на Милен Цветков.Странно мълчание цари по случая.ГЕРБ пази децата си , поръчкови убиици!

31

Ха-ха

преди 3 години

"Възмутително и недопустимо поведение за висш прокурор! Законът е един за всички и всички са равни пред него. Още повече, ако си полицай или магистрат - съдия, прокурор или следовател. Времето на двойните стандарти свърши!========Законите важат за простосмъртните, а не за богопомазаните като вас. Двойните стандарти продължават да важат в пълна степен и сега, в лицето на правосъдната система и агент БУДА!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Интересно от къде идва това чувство на превъзходство и привелигированост от държавните служители? Сигурно е от телевизията, не че работят в един колектив години наред. Нали ГеШеф

29

сс

преди 3 години

Това да не е г-н Георги Методиев Асенов

28

и ся ко?

преди 3 години

Тоя ши го колят ли,или ши го бесят?А може президенто с орден да го награди?

27

мак

преди 3 години

геша да не се зарича, че няма двойни стандарти, защото в България те се прилагат и той го знае. Дали самият той не е наредил да се скрие името на самозабравил се прокурор и да се дадат само инициалите? А иначе, като става дума за записи или чатове с баце или Радев съобщават имената на всички замесени.