137

Анонимен

преди 3 години

нищо ново под небето!

136

Анонимен

преди 3 години

Тръгнали към вилата и стигнали до една река и нашенеца казал:- Виждаш ли моста?Руснака казал :- Няма мост!Българинът казал:- Е трябваше да има, ама аз си направих вилата от този мост.

135

Анонимен

преди 3 години

Български инженер отива на обмяна опит в Съветския съюз и става приятел с руския инженер и го кани на гости да му види дачата. Качват се в колата на руския приятел и тръгват. Стигат до един мост и руснака казал:- Виждаш ли този мост ? И българина казал:- да.Руснака казал : - Този мост трябваше да бъде с четири ленти. А сега е с две. От двете ленти си направих вилата.След година руснака идва в България и нашенеца решил да се похвали и казал:- Каня те на моята вила. Идем довечера да пием.

134

Чичето

преди 3 години

Единият от двамата генерали е осъждан два пъти за лъжа и клевета, в момента има и трето дело. Така че вярвам на другия генерал!

133

До 137

преди 3 години

Да не прощаваш, но в сравнение с Тулупа Бай Тошо е направо академик!

132

Анонимен

преди 3 години

Най голямото ченге....да каже че му писнало от ченгеджийски номера.Трябва да си тоталем иdioт за да му вярваш на този.

131

7

преди 3 години

Тоя тиквар е същият като Живков и заслужава същият край на кариера и живот - домашен арест и низвергнат от всички. Гласувай за Боко - гласуваш за баш комунизъм.

130

няма отърваване

преди 3 години

Радев е по-опасен за българите и България от коронавируса. Иска да извади България от ЕС и НАТО и да ни влее в Евразийския съюз. Той е агент на Москва. Затова е сложен, да промени пътя на страната ни. И затова много добре му се плаща. Русия не жали сили и срадства за тази цел. България е пълна с руски агенти. Няма отървававе от тази империя на злото, дано повече хора се освестят и не позволят това.

129

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ БИ ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА И ДЕН БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД,КОЙТО С ИДИОТСКАТА СИ НЕПОГРЕШИМОСТ КОПАЕ ГРОБОВЕ...

128

wild horse

преди 3 години

Какъв наглец трябва да си,за да говориш така по адрес на един достоен човек и генерал,с военновъздушна академия в България и САЩ. Някакво пожарникарче и охранителче на Царя и Тодор Живков си въобрази,че може да прави народа на "***",да мачка всички,които отказват да му пълнят шкафчето.И това дразнещо "АЗ ви дадох,аз построих,аз .....накрая се нас....

127

някой си

преди 3 години

Така и не чух нищо от първо лице за пачките и златните кюлчета! Иначе си върти една и съща плоча до втръсване.

126

Диагноза

преди 3 години

Коварният вирус гътна доста хора и ги остава почти инвалиди , но тъпнята Радеф ще направо огромно поразии в България !!! Крайно време е Гешев да го вкарва в ареста ! Освен национален предател , чорапът е и вреден за икономика, туризъми каквото се сетите в държавта ! Махай го ,Гешев ! Махй го докато не е направил още поразии !!!

125

да,да ама не

преди 3 години

Как не спряха да си ги мерят! Като деца на 12 години до селския речен вир!

124

Лелеее..смех

преди 3 години

ЗЕЛЕНИЯ , СТАНАЛ ПЪРВИ РЕФОРМАТОР НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,БЕ..ХА,ХА,ХАХВАЛА НА ТАКВИЗ , ....!

123

Iozeff

преди 3 години

До ЮЛИУС ФУЧЕКОткъде знаеш?

122

Iozeff

преди 3 години

*** и завистлив е борисофф! Е,рано или късно ще се освободим от този зъл човек!

121

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

РАДЕВ НЕ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ , БЕ.....ЗАГИВА ОТ РАБОТА!ПРАВИ РЕФОРМИ У СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...ХА,ХА,ХААААААААААА

120

Анонимен

преди 3 години

Да живее Радев!!!!!!

119

ЮЛИУС ФУЧЕК

преди 3 години

ХОРА БДЕТЕ.КОМУНИЗМА ЯКО СТИСКА ЗА МДВЕТЕ.ПОСЛЕ ПАК ЩЕ МИ РЕВЕТЕ.

118

ТИКВЕНИК

преди 3 години

Президентите ги сменяме и забравяме, а защо премиера е все един и същ.============Той ви го каза в прав текст:"Аз съм пр0.ст и вие сте пр0.сти, затова се и разбираме"