8

аз

преди 3 години

До НЗОКаца без дъно-------------------------------------Само че 90% от преминалите в болниците са неосигурени и за тях НЗОК не плаща. Но това е тема табу за мисирките и ***,да не се наруши социалния мир.И кефа Му.

7

Анонимен

преди 3 години

А дефицит на болни дали се очаква покрай короната че народа за 2 месеца изолация се научи сам да се лекува.

6

Аз

преди 3 години

НЗОК има пари за ковид. Другите болести останаха улево. Кой го е страх да ходи на болница за да не се зарази или да му лепнат диагноза ковид, независимо, че може да го е блъснала кола.

5

Анонимен

преди 3 години

Има за точене здраво. Ставам доктор!

4

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко месеца се биехме в гърдите че сме се справили най-добре в света с вируса, един от БАН "създаде" математически модел на заразата и накрая обяви че вируса бил ХАОТИЧЕН! Не само че има дефицит но тепърва ще се усети откъм задните части на повечето българи!

3

НЗОКаца без дъно

преди 3 години

Как да няма пари? Криза - не криза, работни - безработни, здравните осигуровки се плащат от всички, с изключение на едни там... Дарения - афиширани хилядарки от милиардери, пенсии от обикновени хора..Колко минаха през болниците от март насам, заради вируса? Я кажете! А колко профилактични прегледа не са направени през този период, колко направления за специалисти по-малко са дадени спрямо миналата година? Моля, моля, кажете къде са парите? Пандемията си е жива далавера за НЗОКаца. Там си е так

2

Здравна каца

преди 3 години

Като имало пари, защо пак се събират капачки?!?Явно не могат да си купят нови кувьози.

1

ВЪПРОС

преди 3 години

Няма Частна Болница в България , която работи със Здравната Каса - Искат Заплащане на Услугата - Здравната Каса е Бакшиш за Собствениците на Лекарите .Следващия Главен Прокурор ще се Заеме със Здравеопазването на Република България .Днешния Главен Прокурор е Съсобстеник на Десет Частни Болници .