13

Анонимен

преди 3 години

Няма вече групово заразени, затова започваме единичните бройки да съобщаваме.Според мен вече трябва като в средновековието - кладата в центъра на града и ... горене!!! Колко много тъпота се шири на свобода все още!Иронийка, метафорка, който разбрал, разбрал - тези с едноцифреното IQ им е разрешено да пишат минуси!!

12

Вкус и мирис

преди 3 години

Той и принц Чарлз още не си е върнал обонянието, казва. Обаче не знам дали и преди е имал такова. Вече ще има и симуланти. А как е ПЦР теста на тази? Китайско-Отрицателен?

11

Анонимен

преди 3 години

И на мен ми излиза пъпка Трябва ли да занимавам цяла България с това? Около мен хората са здрави,нямат пъпки. Но за всеки случай ще се карантинираме всички за две седмици.

10

Анонимен

преди 3 години

А сега да кажат защо мерките не помагат в частния бизнес а в НАП и МВР няма болни!

9

Анонимен

преди 3 години

Много контактни тия шивачки!Добре, че не се предава по полов път

8

?

преди 3 години

До АнонименДо #9Всъщност, може да е точно обратното - заради тоталния срив в икономиката, липса на поръчки/работа и ползване на карантината, като удобно средство за решаване на проблема?!?Напоследък, нещо много активно работодатели инициират масово тестване...

7

Анонимен

преди 3 години

Това е карина Русе И шивачките обикалят и заразяват ИЗ града Няма кой да ги спре кой им следи карантината А фирмата лъжат че нямат работа ли са затвори за 14 дни Ехаааа какво съвпадения

6

Анонимен

преди 3 години

Аз не мисля, че ако знае за корона вирусен пациент при сегашното положение и ще прави изкуствено дишане с уста, лекарите не са прости. Предполагам са имали Амбу за обдишване...

5

Анонимен

преди 3 години

А нещо за къщите за гости да понапишете така?

4

Анонимен

преди 3 години

За 28 дни карантина е заработила 3 месечни заплати.

3

хйбйх

преди 3 години

Какъв коронавирус?

2

До 1:

преди 3 години

Имаше статия за човека вчера.Заминал е на по-доброто място, мир на душата му!Пишеше, че е помогнал на човек точно така, както описваш. Гледах негова снимка, човека е бил пълничък, но никъде не е казано, че пълните хора трябва да си заминават без време.Както и да е.

1

Анонимен

преди 3 години

Хора отивайте яжте и пийте, докато не сте загубили и вие вкус, после и да искате няма. Oтивайте нагъвайте сладоледи,, шоколадир ликьори... яжте и пийте на тумбак и поливайте със шампанско щедро, също не е зле да отскочите до Гърция на почивка преди да сте умрели.