403

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Ти да видиш 411 ! Хайде, нейси ! Ти имш ли си представа за 80%, изобщо имаш ли си представа , как се изчисляват проценти?! Много ти е слаба математиката! Не копирай думи и цифри от сайтовете, които не разбираш! Твоя любимец, никога не може да получи 80% върху цифрата 7 000 000 българи / дори да бъдат 6 000 000 / Това е факт!!!

402

СКОРПИОН !

преди 3 години

До ха-ха 412! Но той, може ли да каже две изречения на кръст! "Тефтерю му е презен за вкучиьо гьоз" !

401

Сесере

преди 3 години

Не само лкафчето ти е празно...

400

анонимен

преди 3 години

До h1ze 350. Мечтаеш за борисовото шкафче, защото радевото е празно, но провери, ли в гардероба. Аха... , оха... , оха...?!

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 386. НАПРОТИВ, ТОЧНО ТОВА НИ ХАРЕСВА !

398

Гацо Бацо

преди 3 години

Не съм и помислял ,че Деска ще ти остави пълно шкафчето

397

ха-ха

преди 3 години

ген.Радев с 2 изречения навира Барбас Ганьос в *** г.з , след което баш-тулупа и бандата празнаглави кресливци Банов ,Монов ,Гърнето и т.н. започват да обикалят медиите и *** до припадък.Утре сутрин всички мисирски медии ще бъдат обсадени от празноглаците на дон Ганьос.Пак ще опъват локуми и ще сипят хвалби към собственика на шкафчето с евро и златни кюлчета.

396

Ти да видиш

преди 3 години

Радев бил разединител щото обединява 80% от избирателите около себе си.....А бай TYЛYП пък бил съединител ....демек ДОЛЕН ЛЯВ *** !!!!!

395

Бобо Боков

преди 3 години

Ало, Румба.. !

394

Шаши

преди 3 години

Радев е истински президент. Колкото и да го омаловажавате и плюете не можете да станете Парцалев. Виждаме че се опитвате за комици.

393

Анонимен

преди 3 години

Да живее Радев!!!!!

392

Радев е шут

преди 3 години

Безкнижникът Радев за какво взема такава огромна заплата.Той е влязъл в ролята на кралския шут,който единствен имал право да критикува монарха., за което е получавал шутове. Но е имал право да яде остатъци от кралската трапеза.

391

Анонимен

преди 3 години

!!!!

390

Анонимен

преди 3 години

Радев Шведски е прав. С такава широкопръста втора съпруга, шкафчето му винаги ще е празно.

389

Пацо

преди 3 години

Кво шкафче ве безделник....12000 заплата плюс пенсия на макс и всичко безплатно в резиденцията.....за разходки и ръсене на злоба и омраза по цял ден

388

Русопродажниците

преди 3 години

Да бе много обичат Русия, затова от 5 год. насам ЕС постоянно й подновяват санкциите, заради окупацията на украински територии.Добре, че не граничим с Русия, че някои мекерета веднага щяха да я поканят да ни освободи от ЕС.

387

Анонимен

преди 3 години

398 ти селянино неизлизал никога от България, откъде знаеш че на запад никой не харесва Русия. Бях скоро в Корсика, там боготворят Русия, в Германия само думата Русия респектира, в Италия да не говоря, там са им братя руснаците.btw ако има държава която се развива като силно капиталистическа и комунизмът почти си е отишъл е Русия.

386

Математик

преди 3 години

Конгруенц - generalized quantifier или теория от 2-порядък на конгруенцно-дистрибутивни многообразни множества.

385

Анонимен

преди 3 години

391KONSTANTANTINOWУчи български, за да те разбират толупите и мисирките, които твоят вожд еднокнижник нарича!НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ се пише с Й!илиНАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ, което е граматично коректно, но семантично безмислено!По този начин на изразяване мислите ти са не конгроуеруеми и има опасност да те набедят за едноцифрен IQ!

384

Анонимен

преди 3 години

Радев е руска подметка и това говори страшно много за него. Никой в съвременния свят не харесва русия и не иска да контактува с тази страна, а нашия президент е готов да падне на колене в краката на дребния им вожд. Нон комент!!!