12

бай Миле

преди 3 години

Трябвало е просто да я нарече "Милка".Аре стига глуп.ости! Това е професионален спорт! Там, както в армията, няма хъм-мън и цивр.ене! Или слушаш какво ти казват или си отиваш! След като треньорът ти казва, че си де.бел, значи си д.ебел.Пък който иска да си играе на "гиманстика" да ходи в местния аматьорски спортен клуб. Там и 60 килограмовите т.юлени не ги връщат и обиждат. Медали не се печелят с "айде моля ти се, слънчице, направи това".

11

Бай Х

преди 3 години

Кажи им българи и не ги обиждай.....

10

Ами

преди 3 години

Не може да станеш спортист и още повече шампион без да тренираш и да даваш всичко от себе си!Нормално е треньорът да мотивира състезателите и с по-остри изрази понякога. Тая глезена кифла като не иска да тренира да освобождава мястото в отбора за някой наистина мотивиран човек!

9

православен патриот

преди 3 години

Не знам защо им лижат задните части на тия еврейски фашунгери швейцарците !?!???!

8

Репичка

преди 3 години

Те по принцип в БГ учителите и треньорите като цяло обичат да се заяждат и обиждат с учащи се. Включително и мен.Затова се махнах от клоаката БГ и сега съм с нормални и цивилизовани хора на не с балкански скотове

7

Световна новина

преди 3 години

И то в един от най-"клановите" и несправедливи спортове с най-пристрастното и корумпирано съдийство редом с фигурното пързаляне. И то в една от най-пропадналите федерации. Ау, изтръпнах чак.

6

Буржоа

преди 3 години

Ама по цвички ли ли ги изпъдия бре

5

Анонимен

преди 3 години

Това е било комплимент, защото в Швейцария кравите са по-красиви от жените.

4

В нормалните

преди 3 години

Държави е така, никой не може безнаказано да те обижда и да ти мачка достойнството. Селският и просташки език не се толерират и те уволняват позорно. Скоро и в България ще е така.

3

Анонимен

преди 3 години

Може па наистина да е била дебела крава което е нормално за средностатистическо то швейцарско момиче.

2

Нищо ново....

преди 3 години

Наши треньорки, дори бият гимнастичките..АБСОЛЮТЕН ФАКТ! И Н. РОБЕВА ГО ПРАВЕШЕ..!

1

ined

преди 3 години

Това е долна лъжа, няма как да и е викала "дебела крава" като в Швейцария кравите са прекрасни, а състезателките им са дебели.