41

Стар набор

преди 3 години

Зад всичко стоят противниците на Тръмп. т.е. Демокртатите на Клинтън и Обама. Сценарият е отдавна подготвен за предстоящите избори.

40

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, Радев и Бойко да не би да носят маски...?? Намерихте къде да се хванете.

39

муспи

преди 3 години

Казва фашизъм, за да се подмазва на евреите, след като те държат всичко, от парите до конгреса и самото президентство, те и създават и финансират не$ърските протести. Ляво, дясно, фашизъм е разрешено от синедриона - еврейски ляво десен фашизъм обаче се води за антисемитизъм и приравнява с отричане на холокоста. На борба другари да застигнем Америка!

38

Анонимен

преди 3 години

Браво...луд или не Тръмп се оказва един много ефективен президент, който не е купен.

37

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е лузър.

36

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не си пие хапчетата.Светът не се нуждае от велика робовладелска америка.

35

Щерю

преди 3 години

"Левия фашизъм" са евреите Троцкисти в САЩ. Чуете ли "леви", "демократически" "комунистически", "социалистически" и пр. - това са все партии дирижирани от евреи с такива убеждения...

34

Анонимен

преди 3 години

Щом са против всичко, левите би трябвало да отричат независимостта, защото е извоювана от омразните им робовладелци. Да се обадят на кралицата , че ще обявят САЩ за задокеанска губерния.

33

абг

преди 3 години

Един бърз преглед на информацията къде отиват парите събирани от сайта актблу в САЩ под лозунга "живота на черните има значение", показва че всички събрани над милиард долара отиват за кандидат-президентските кампании на кандидатите за президентските избори на демократичната партия. За Бърни 190 милиона, за Байдън 120 и т.н.

32

Анонимен

преди 3 години

тя пък една история: индиански геноцид, робовладелство, подклаждане на военни конфликти из целия свят, политическо интригантство! все такива неща!

31

Анонимен

преди 3 години

Е какъв ляв фашизъм бълнува пък тоя. Това са си леви екстремисти, анархисти, последователи на Фидел, Мао, Сталин и т.н.При фашизма няма безредици, там нещата са под контрол, левичарите са изпратени в трудово-възпитателни лагери.

30

Анонимен

преди 3 години

За сравнение на Тръмп .Никсън не говореше ,а действаше и то как.Ислямските главорези черните пантерики с марксистка идеология бяха избити и натикани в миша дупка.Ама затова Никсън е велик ,а Тръмп е плямпало.

29

Анонимен

преди 3 години

И тъй ,антифашистите чегеваристи станаха леви ..фашисти.Ей,много го вардите тоя комунизъм бе Тръмп.

28

Все още не изтрезнял

преди 3 години

Нищо и никой не може да унищожи възхищението ми от Великата Америка,от моята Вяра в Американската Свобода и нашите споделени Демократични ценности. Затова скъпи братя и сестри честит Ви 4 юли.Демокрацията ще възтържествува по цялата планета и света.

27

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 28Президентът е велик, страната вече не.

26

БПФ

преди 3 години

Тръмп разбира се е прав - но в тоя случай трябваше да действа много по-решително: светкавично да организира лоялните военни (огромното мнозинство от армията), да арестува изменниците в армията, да обяви военно положение при нужда да организира национално опълчение. След това е ясно - арести на всички подривни политици от т.нар. "демократи", съд за държавна измяна и поголовен погром над бандити и мародери - както чepни pacисти, така и бели троцкисти-анархисти.

25

Не се

преди 3 години

Давай,бай Дончо!Честит празник от Б-я!

24

Анонимен

преди 3 години

ВЕЛИКА СТРАНА, ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

23

Бай Иван

преди 3 години

Перхидроления пудел е прав,новите умни и красиви, готови да продадат и майка си, баща си и историята си, за да угодят на група питекантропи с ареал тропиците, са толкова вредни, колкото и фашисти, дори по-зле ;) !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Костов е десен комунист.