37

Бетониране и шум

преди 3 години

Вървете на Бенидорм и ще видите колко много сгради са строени нагъсто.Ужас.Напомни ми на Сл. Бряг....

36

Анонимен

преди 3 години

Започнали да се разхождат повече? Уважаеми, а да седим затворени по домовете още година ли? Разбира се, че излизаме! Тук в Испания, се живее навън, времето в момента е прекрасно и хората се наслаждават на онова, което ни беше отнето 3 месеца! Който не носи маска на затворени места, да си носи отговорност, другото е божа работа! Това е вирус, разберете го най-после, ние сме длъжни да си мием ръцете и да слагаме маски на необходимите места. Точка.

35

дойче веле

преди 3 години

Слагайте, моля, на видно място до заглавието че материалът е от Дойче веле, за да не губим време да го четем

34

СС

преди 3 години

Петя, гледай малко картите. Бенидорм е на източното крайбрежие, не на западното. :) :)

33

До 31

преди 3 години

Ще е най - ценно ако е безинтересна за рекордьорите по плюване и троловете висящи по цял ден по форумите , но за съжаление това май е единственото за което ги бива

32

ууу

преди 3 години

До ОптимистНе си обърнал внимание на източника - дойчето - основният всяващ паника в Европа инструмент на Сорос.

31

Оптимист

преди 3 години

Малко пресилена е статията, не знам откъде черпят данните, но аз живея от 16 г. в Испания обл. Арагон, откриха 3 огнища и върнаха втора фаза за ограниченията, всички учреждения работят, задължително маски в закрити пространства, а навън само ако няма осигурена дистанция от 2 м.

30

Факт

преди 3 години

В БГ освен софиянци,другите си живеят в изолация поради липса на пари.То и България като цяло е доста изолирана страна,безинтересна за всички,освен за върлите алкохолици.Така че щом англичани и руснаци няма да дойдат,няма да има и много зараза....

29

Ало редакцията

преди 3 години

Бенидорм на западен бряг? Бързо един глобус или карта, че е смешно.

28

Дачо

преди 3 години

Така като гледам статистиката...поседния месец няма отклонения.Къде видяхте рекорден брой !? Да не би да гледат за България ?

27

123

преди 3 години

Испанците и италиянците лесно ги баламосаха и театъра с короната им се получи.

26

Анонимен

преди 3 години

До 5 години ако така продължава короната планетата ще се изчисти от бацилите наречена човеци. Само за два месеца докато траеше извънаредното положение природата започна да се възстановява. Въздуха се изчисти стана кристален. Сняг валя в средата на март което не беше се случвало повече от 20 години. Бацилите трябва да се унищожат. Те не са полези за планетата.

25

Анонимен

преди 3 години

Отговора е ***. Защото властта е решила така. Световният театър ще продължи, докато не кажем СТИГА.

24

анонимен

преди 3 години

И сега сменяш ник-а!

23

Анонимен

преди 3 години

Някой замислял ли се е, защо префикса на вируса е "корона"?Моето мнение е, че само важни "особи" и "тарикати" са го пуснали и правят "разчистване".Нашия "цар" Симеон беше скоро в България и се притесняваше фалшиво, че имало свалчище някъде си.Нямаше мнение "царчето" д ърто как преживяват подъниците му?

22

А Гърция?

преди 3 години

Вярвате ли, че там наистина напоследък няма нито един нов случай на заразен?

21

Бау

преди 3 години

До 19Залови ме! Страхотен си! Браво! А сега .... просто няма да ти обръщам внимание :D

20

Анонимен

преди 3 години

Всичко е в нормите, просто всички с проблемно здраве очаквала ги смътта, са преписани на корона вирус. Обичайна практика в Европа да се изкарат повечко пари за крадене от общия спасителен план от завидните 750 милиарда. Вождът се сети пак последен, ама така е като е ***. Сега и да завишава бройка, само вреди на държавата в туристическия сезон...

19

анонимен

преди 3 години

До БауТака е! Краставите магарета се надушваме през девет дерета в десетото!

18

Анонимен

преди 3 години

Крадени статии от фалшивата медия Дойче зеле за да се създаде впечатление, че света загива от Короната, иска ви се ама няма.