10

симеонов

преди 3 години

a на бул. Царица Йоанна в Люлин шумът денонощно е все едно си край Ниагарския водопад. А когато мине моторист без заглушител , все едно си на пистата на летището. А звуковата сигнализация към пешеходните светофари църка денонощно Дали някога санитарните органи ще се самосезират и премерят децибелите.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8. Ако отидеш в Германия ще видиш и по добри. Ако отиде в РФ там няма.

8

Тираджия

преди 3 години

Идете в Австрия на магистралата до Линц,да видите как се прави шумоизолация!!!Ама там го няма Боко да краде!

7

Антикомунист

преди 3 години

Само като видя тази и чуя АПИ почвам да псувам!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Шумът не е от коли а от мотористи. Вместо да пръскат милиони за стена един полицай да застане с един шумомер за 10 долара и всеки моторист вдигащ шум над 80 децибела да се прибира пеша като го хванат.

5

Анонимен

преди 3 години

А кой е разрешил магистрала да минава оттам? Блоковете са много преди нея, как може такова безобразие. То не е само шума, а и мръсен въздух...И забележете - ако гражданите не бяха сигнализирали - нищо. Нека откачат от шума и да се тровят от пушека.

4

Дупки на вълни

преди 3 години

На АПИ всичко им е наред, само акустични проекти и шумоизолиращи съоръжения им липсват.

3

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка. Некадърници. Сега ще сложат едни ламарини за отбиване на номера е те това е, важното е поръчките да се вземат от наши хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Не се разбра - мутрагените изграждат или тя обеща?

1

Пурко

преди 3 години

Построиха такива и край Джерман и Мурсалево. По-грозно нещо не съм виждал. Сега освен ограда като в гето хората няма да имат и гледката, с която са свикнали.