90

Реалист

преди 3 години

дпс управлява гербтова е истината

89

Анонимен

преди 3 години

Стойчо за Радев сме гласували 2 063 032 човека!!!!!!ти откъде знаеш сега колко сме?

88

1

преди 3 години

др.доцент,твоя бойко,какво смислено предлага,може ли да напишеш,по цял ден да джиткаш с държавния бензин,и да имитираш ,че правиш нещо,я кажи ,като дацент,има ли втори,като него в ЕС,който по .цял ден се разкарва,напред назад като на дърт ..........кожата.

87

Анонимен

преди 3 години

Този доцент с голата глава в скоро време ще стане професор като А.Христова. Така се издигат младите хора, тръгнали в "правилна" посока. Не е важно какво пишеш, а кого хвалиш.

86

Анонимен

преди 3 години

Комунистите и Радеф искат да свалят ГЕРБ за да не се приеме закона за частния фалит. Най много колектори и фирми за бързи кредити има в тяхната партия. И искат да държат българите в робство. А ДПС управлява винаги с другарите от БСП.

85

Анонимен

преди 3 години

Радко пиратко е най задкулисния играч. *** нещо му секна иронията. Това не е да ти докладват шпионите от НСО. И да подмяташ фалшификати. Хванаха го натясно и сега не може да се избърше.

84

Анонимен

преди 3 години

стойчо преди да се занимаваш с другите поогледай себе си ! Нарочно пиша името ти с малка буква щото тва е пък моето мнение за тебе бе т-у-л-у-п !

83

Илиев

преди 3 години

Герберите си отглеждат млади кучета,хранят ги обилно,плащат и много обилно,за да лаят,ако трябва и да ръфат до кокал опонентите на Борисов,чийто рейтинг изтича като пясък от пясъчен часовник. Накупуваха дипломи,пръснаха се в сайта ПИК,ТВ-Европа,ТВ-Канал 3,сайта "Блиц",в-к 24-часа,Труд и още знайни и незнайни средства за масова манипулация.Лъсна голия *** на държавата ни пред близките и по далечни членове на ЕС. България удари най долното дъно по бедност и ежедневно обезлюдяване.

82

Тикволандия

преди 3 години

До Размисли и страсти: Жалка работа си ти драги. Написал много томове научна литература и всички други са ***, така ли? От колко места си преписвал ти си знаеш. И кога президента Радев се е представял за специалист по всичко? Това не е бат'ти Бойко. Преди да наричаш някого "***" първо си помисли дали ти не си такъв.

81

Нищо ново

преди 3 години

Гербаджийски слагач."Прокуратурата показа, че неговата администрация, включително и той, са замесени в същия тип неща, в които обвиняват властта".И какви са тези "същият тип неща"? Боклyк, суджук, апартаменти, къщи за гости, обществени поръчки за "наши хора", те нямат край. Къде ги е видял в президентството този пишман политически спекулант.

80

Анонимен

преди 3 години

Ех, Стойчо, Стойчо... клавиатурата ми се съпротивлява да изпише пред името ти "доцент"...

79

Абе

преди 3 години

Преди 1878 г. на такива слагачи като доцента им казваха "турски мекерета", а днес "гербаджийски мекерета".

78

Гурко

преди 3 години

Стойчо, моето момче, голям близач на премиера си! Срам ме е, че има такива българи! Какъв трябва да е моралът ти, за да защитаваш един сикаджия с пачки и кюлчета? А уж изследваш Организираната престъпност!

77

Анонимен

преди 3 години

Аз като професор съм написал много томове научна литература и смея да попитам този ceляндypник Радев, който парадира, че много знаел:Абе Аланкоуулу ти една книжка написал ли си през цялото си жалко съществуване,а?Веднага се познава гербера, само да си отоври устата, и каквито и претенции да има за прочетени и даже написани книги, веднага се усеща неграмотната му порода.

76

Анонимен

преди 3 години

Радев така си тръгна още от грипените. Той не краде, чака само да му дадат да си вземе. И когато го отрежат са лоши.

75

Sichtpunkt

преди 3 години

За да имаш морална почва, трябва да си възпитан в дух на уважение и толерантност, да притежаваш здравите устои на истинността и почтеността. Да си добър човек според общоприетите норми, а не да си сприхаф и злобен ceляк!

74

Sichtpunkt

преди 3 години

За да имаш морална почва, трябва да си възпитан в дух на уважение и толерантност, да притежаваш здравите устои на истинността и почтеността. Да си добър човек според общоприетите норми, а не да си сприхаф и злобен ***!

73

Йоло Денев

преди 3 години

Губи? Че той никога не е имал!

72

Продължение

преди 3 години

Нищо не разбира разбира нашиот Румборак, но взема думата, по всички теми и разсея всякакви съмнения...Всеки го знае колко му е акъла и колко струва. Да отива на бустаня да бере пъпеши.

71

Сиромах

преди 3 години

Стойчо,не знам кой ти плаща и колко,но случайно да си спомняш поне веднъж да си критикувал любимият ти вожд и да не си правил това спрямо президента?И ако не знаеш ще ти кажа защо,защото знаеш,че културата на Радев е различна и няма да ядеш пердах!Как така те лансираха отникъде неизвестен та стана голям специалист?52438