Верно,че не ви бива в четенето ама толкова глупави да сте претендирату за едно пък то е друго и няма нищо особенно с класическата Баклава
Сладкишите трябва да се изхвърлят от менюто на всеки интелигентен човек.Рафинираната захар е вредна, ако почна да пиша с какво няма да ми стигнат и 100 коментара.Това е чиста отрова.
Имам два въпроса. Има ли в българския тълковен речник думата пахлава или авторите на статията имат предвид баклава?Има ли изисквания за професията журналист, човек да владе български език или това са отживели очаквания от отминали епохи?
Според текста, този сладкиш се прави в Азърбайджан на празник, свързан с посрещането на пролетта.Тук просто ни съобщават рецепта за сладкиш, която да си запазим за догодина през март.
Всичките продукти ги имаме без един "Мак (Хаш-Хаш)" .. От къде се купува?!? :)) И тази рецепта е добра...но е за февруари - март...
Неадекватно.Кой в тази жега ще седне да пече баклава!?В сезон, в който има плодове , сладолед и главно - бира !
Рецептата Dnes: Азербайджанска пахлава