10

Анонимен

преди 3 години

Верно,че не ви бива в четенето ама толкова глупави да сте претендирату за едно пък то е друго и няма нищо особенно с класическата Баклава

9

Анонимен

преди 3 години

Баклава с хашиш, айде нема нужда.

8

Анонимен

преди 3 години

Сладкишите трябва да се изхвърлят от менюто на всеки интелигентен човек.Рафинираната захар е вредна, ако почна да пиша с какво няма да ми стигнат и 100 коментара.Това е чиста отрова.

7

Анонимен

преди 3 години

Имам два въпроса. Има ли в българския тълковен речник думата пахлава или авторите на статията имат предвид баклава?Има ли изисквания за професията журналист, човек да владе български език или това са отживели очаквания от отминали епохи?

6

Скептик

преди 3 години

Тази баклава струва към 200 лева. Те добре си живеят в Азербейджан.

5

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли колко струват операциите за смяна на пола?

4

Анонимен

преди 3 години

Важното е, *** да има за какво да мрънка!

3

Анонимен

преди 3 години

Според текста, този сладкиш се прави в Азърбайджан на празник, свързан с посрещането на пролетта.Тук просто ни съобщават рецепта за сладкиш, която да си запазим за догодина през март.

2

Готвача

преди 3 години

Всичките продукти ги имаме без един "Мак (Хаш-Хаш)" .. От къде се купува?!? :)) И тази рецепта е добра...но е за февруари - март...

1

Анонимен

преди 3 години

Неадекватно.Кой в тази жега ще седне да пече баклава!?В сезон, в който има плодове , сладолед и главно - бира !