218

Анонимен

преди 3 години

Май не можете да мислите, никой човек не може да оправи всичко сам, този имаше намерение, но беше обграден от хора, които просто искаха да крадат и да се доберат до властта, той си тръгна, но за жалост тези крадливите около станаха ГЕРБ и пак крадат под ново име. Само ги вижте как сменят партиите, за да са във властта и да крадат! Вие си мислите , че този е най-лошото, не онези които не виждате са! Цецо физкултурника колко пари имаше преди политиката, ББ, малката пица?? пеевски??

217

Тошо

преди 3 години

Цар, царица ...... Тези семити живеят още в десети век

216

симпатизант

преди 3 години

Като гледам коментарите по процент, Царя като нищо ще е поне втора сила в парламента , ако участва в изборите. За жалост е доста възрастен.

215

дедо Ви

преди 3 години

Този не бяха ли го цанили за министър председател на РЕПУБЛИКА България? Сега хойкал по баирите с царица!?!?! Пунта Мара или как беше е....

214

ПроСоТо

преди 3 години

ся:..-Върнах са само за малко тук,за да ви обърна внимание на следното:-Симеон НЕ МОЖЕ да каже.."Абе с наша Марго фанааме та отидооме в планината.."НЕ МОЖЕ да използва и израза.."Ние със жената.."..Такива изрази може да използва МИКРОУМНИКА от село Банкя,или некой негов КЛОНИНГ!!!Симеон Е "НИВО"!...И ще повторя:-Независимо от това,че АЗ НЕ го припознавам като Цар на българите,това не му пречи ТОЙ да се има за такъв...и като стана дума:-Симеон,или Тиквун?..-"Избора" е ваш..?

213

юбералес

преди 3 години

''Цар Български'' и ''Царица Българска'' са титли дадени от Господ чрез БПЦ. Само църквата може да коронясва или детронира царя на един народ и никакви народни реерендуми не важат. Царя може да няма царство стотина-двеста години, но докато съществува Българската църква, то тя ще си коронясва царе за българския народ. А пък някой ден този народ може да реши да си превърне републиката в монархия - ей тъй за забавление на народа. Не се знае колко държави ще има в бъдеще българския народ.

212

Анонимен

преди 3 години

коя беше тази Царица на Република България

211

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателЛошо наблюдаваш, или просто си сляп, *** да видиш какво направи из Национален парк Рила, пък и на резервата беше замахнал..

210

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Този който живуркаше под крилото на ДС, сега все се опитва да ни дава ъкъл.А между другота поизсече из Рила доооооста. Да има за дечицата. Алчни, изгладнели и винаги готови за плячка.Защо не се зачука пак из игралните зали, или е свършил кредите, та дойде да позапълне кесийката...Ха, пък бил и цар - смехориии

209

Анонимен

преди 3 години

Не знаех ,че е пчелар.Сега кошера му ли се рои, че хукнал по дъбравите с царица?

208

Абе

преди 3 години

Дайте му някое талонче да търка!

207

Анонимен

преди 3 години

Царя се е Цар дори когато му вземат трона.На Путин може и Корона да му натресат, но никога няма да е Цар.

206

Тоя

преди 3 години

Тип не беше ли просто Сакскобургготски? Сега отново монарх станал.

205

Анонимен

преди 3 години

Този ходи да види дали няма случайно някое дърво останало по земите му.

204

Ели

преди 3 години

На премиери се пише името и фамилията. Не е нужно да се подкрепят илюзиите на човека.

203

Наблюдател

преди 3 години

Чета и не вярвам на очите си.Толкова простотия и злоба в коментарите.Вместо да се озъбите на тези които унищожават природата Вие се занимавате да оплювате човека който никога не би посегнал на нея.Е напълно си заслужавате дереджето.

202

11

преди 3 години

Тоз па отде изпълзя?

201

Анонимен

преди 3 години

До незнаещите.Цар е титла по рождение . Не по избор.

200

Анонимен

преди 3 години

Какъв цар ,каква царица...? Отърва затвора тоя засега,но юпитата които под вещото ръководство на ДС му помогнаха да ограби България са за затвора !

199

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Бил някъде си с"царицата"....тая на какво е царица и къде? Няма ли кой да ги изгони от БГ тия пришълци?