12

Анонимен

преди 3 години

И това лекарство е фалшиво като вируса.

11

Анонимен

преди 3 години

Само да не стане като с Тамифлу-то. Много хубаво лекарство било, чудеса вършило и накрая се оказа, че съкращава периода на боледуване с 1 ден. Ама това го установиха след като се изкупи къде що имаше Тамифлу.

10

Мимито

преди 3 години

Тъпият ремдесивир почти не действа. Каквото с него, такова и без него! Просто Гилеад са направили някаква молекула в опит за лечение на друг вирус, обаче не са могли да я продадат. И хайде за лекарство за корона. Не действа многи, ама нали трябва да се продаде.....

9

Анонимен

преди 3 години

Аз всеки ден боря вирусите с една прясна пържолка, една хубава прясна салатка от всичко, цедено домашно сокче, една голяма скилидка чесън, една сдудена биричка преди лягане и яко търкаля с жената под чаршафа...

8

ля ля

преди 3 години

и те го одобриха като чуха че Съединените дипломатични щази са изкупили целия материал произведен до края на септември!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Баце Бойко вече замени единия купен F-16 за една опаковка ремдесивир която държи под охрана в нощното си щкафче за лична употреба

6

Анонимен

преди 3 години

Зад СЗО са олигарси и милиардери те ги ползват за да налагат мракобесие над държавите. Във Италия преди Короната са пуснали някаква ваксина за Грип после Короната ги разсипа. Трябва да знаете едно нещо, никой лекар не може да ви накара да приемете лекарство без изрично ваше съгласие, това е записано в Хипократоват клетва. В Беларус, Туркменистан и подобни дето не са виждали ваксина за Грип дори на снимка няма Коронавируси.

5

Спутник

преди 3 години

Те одобриха, но ако има от къде да се закупи.Баце да вдигне червеният телефон и да се договори с Тръмп, може и авансово да го платим, като самолетите, които вече не се знае дали изобщо ще ги произведат някога.

4

Sichtpunkt

преди 3 години

САЩ са изкупили всичко за няколко месеца напред, евроатлантическа солидарност е само на думи.Справка:виновен - Тръмп! Не САЩ, а Тръмп!

3

Аз

преди 3 години

Абе не помага ремдисевир, срещу ковид19, но важното е да се пият едни хапчета скъпи и прескъпи на фирма Гушайзер.

2

Анонимен

преди 3 години

Кронавуриса е тест, както за хората така и за политягите сега гледат дали ще победи страхът или здравия разум. Изглежда, че страхът наделлява, а страхливи хора лесно се ваксинират и чипират Най-лесно е да се прокара закон за задължителна ваксинация и глоба за всеки който откаже да се ваксинира.

1

Анонимен

преди 3 години

САЩ са изкупили всичко за няколко месеца напред, евроатлантическа солидарност е само на думи. С такива приятели врегове не ти трябват.