43

Анонимен

преди 3 години

Няма да се притеснявате до неделя на обяд ще сригнете до гръцкото море. Аз вече съм на плаж. В вайната ще кажете, ама нека вие сте добре. Слязох с градския автобус. След обяд се прибирам.

42

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха,сега ще настане Вавилон,като се струпат от Сърбия,Румъния,тия от пограничните селища,северномакедонци,ако има и централно източноевропейци и селската софийска псевдоснобария и пролетариат не ми се мисли.....Иначе според мои роднини нашето море е много по-хубаво поне от северногръцкото,ама им е близо,а нашето между 560 и 660 км.например ако искат на Слънчака или Златните.

41

Мммдааа

преди 3 години

Щом Гърция го прави, значи е добре. Виж, България ако беше въвела подобна мярка щеше да се започне - убивате туризма, убивате малките магазинчета покрай пътя, майки с деца чакат на къра, това не е държава... Репортерки от мястото на събитието щяха да носят вода на страдащите. Нооооо Гърция може да се гаври както си поиска с нас и ние сме благодарни, че ни дава този шанс да се унижим. Даже сами си казват висящите на опашката, че и още биха чакали с пълните си багажници с месо и алкохол.

40

Анонимен

преди 3 години

хващам си полета до атина без да се занимавам с милиционерщини по кпп-та и да гледам сърби, тръгнали да варят лютеница в гърция, наемам си кола и почивам в истинска гърция. много интересно, освен проскубаните силиконови патици и крининалните, дето вече не си карат джиповете,щото нема пари за гориво, как ли я карат?

39

Анонимен

преди 3 години

има поне 10 места освен гърция, където може да сеходи на море. и нашата дупка не е сред тях! нека си строят винарните, подпорните стени, да си цапат с бетон пясъка. нямам толкова пари, че да ги прахосвам по мутрите.

38

Let's go

преди 3 години

Споко бе! Ако не стигнете до Халкидики, поне ще се тагнете от фришопа, ще пиете едно фрапе и ще се върнете.

37

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се тенденция в коментарите да присъстват стандартните опорни точки за лютеницата и русенското варено в багажника. Което ще рече че ентелегенцията е на беломорието, а селиджоса няма какво да прави и люпи семки и коментира.Ясуууууу

36

м дааа

преди 3 години

на нашенеца му дай да се блъска из навалицата, може сам на къра даа е , но пак ще намери да се вре у другиго.

35

Срамотия

преди 3 години

видите ли някой на плажа да развива смачкани салфетки и да вади дебело нарязани филии с маргарин и салам камчия и да ги ръфа като невидел - бегайте до следващия плаж.

34

Да не станем за смех

преди 3 години

Абе ходете на белото море, ама не влачете хранителни продукти по плажа. Станахте световно известни с филиите и дисагите от била и лидл. НЕ СЕ излагайте!

33

дедо с макбук

преди 3 години

Ами сега какво ще правя със салама и киселото мляко от лидъла в Кърджали,касата със перленбахер по левче и узо от 6,99 от нашенското...че в Гърция се не бара 10 Евро е в магазина. Изгорях с Маказа да му се не види ще трябва да си ги пия на село,ама там ме е срам да се тагна със кравата във фейса....

32

Анонимен

преди 3 години

Fake news. Eto zasto giibivat bujurnazti... lajat poveche ot patriarha s zlatnite pokrivi...

31

Цоко

преди 3 години

Споко бре, хора. И седмица няма да мине и ще отворят пак навсякъде. От 15ти до 20ти ходих в Северна Гърция, точно като отвориха първия път. Месните споделяха, че им е трябвало още съвсем мъничко да откачат и да пометат властимащите си. Цяла Северна Гърция има само едни маслини, риболов и туризъм. А от новините знаете как протестират там. Нема лабаво. Отделно мерките там си бяха доста по-меки от тук.

30

бай

преди 3 години

защо никой не коментира и не пита за самата граница,а все специалисти кой какво носи в багажника.според б.б сме номер едно в ЕС но границите с румъния и гърция останаха.ЗАЩО НЕ ГИ ПРЕМАХНАТ.

29

Ганьо.вци

преди 3 години

Е нали обедняхте от ковида?? Какво се натискате и тревожите за почивки???

28

Геле фрапето

преди 3 години

А как прегряват старите голфове и аудита докато се чака в жегата на припек нееее истина баце. Ама иначе сме тръгнали на Халкидики баце.

27

Анонимен

преди 3 години

Vrastat samo angliiskite turisti.

26

Анонимен

преди 3 години

Честито щматкии простии

25

Мнооо добре

преди 3 години

5 нощувки на Бело море + 2 нощувки на границата в колата. Значи 7 дни отпуск. Перфектно!

24

Woooow

преди 3 години

И сега на границата румънци, македонци и сърби ще хитреят и ще се предреждат а бай *** с голфа ще се възмущава от края на опашката щото саламите и доматите дето влачи са кипнали в жегата :))