8

муспи

преди 3 години

Ето още едно доказателство, че евреите нямаме нищо общо с covid-19. Наистина, благо - медиите да наши.

7

Анонимен

преди 3 години

По това време в Израел е много влажно. Много влажно е и по черноморието така,че очакваме изненади там.

6

Последно:

преди 3 години

Уж малки, уж незначителни ама шведската тройка изнасилвача, дърводелеца и Дева Мария е запердила целия свят! Да не съм чул - три закона нарушаваш, пари от образование за църква аз не давам, кой дава да си носи отговорност!

5

Катаракт!

преди 3 години

Катаракт е болест на очите по известна с разговорното си име перде! Не видиш! Катаракт се оправя с операция! А възприетите вярвания преди да се родиш просто те превръщат в човек с перде! Да се тръгне напред е лесно и не съвсем - операция на перде е димна работа! И какво ново за слепите? Ще разболяват и младите в училище! Аз пък ще го ритам като дойде, ако дойде!

4

Анонимен

преди 3 години

И децата от детската градина разбраха, че всичко е една голяма измама.

3

Не че нещо!

преди 3 години

Ама да ме триеш и да ме не триеш фактите са си факти. Този 1500 цикъл трябваше да се счупи някак, че хората да им просветне, че няма време за глупости! И че даже да живеят добре битките на времето някой трябва да ги води, че мъртвите не почиват в мир, заради тая изтъркана грамофонна плоча. И нищо ново под слънцето, заради тая грамофонна плоча и не съвсем .... И това не съвсем рече ретрото си е ретро, ама с него не се стига до Марс!

2

Елементарно е!

преди 3 години

Но докато го схванеш е голям проблем: Артур Кестлер: Всеки творчески акт се характеризира с една невинност на възприятията освободени от катаракта на възприетите вярвания! От 1500 години се върти една и съща грамофонна плоча, която даде основата на хуманизма и после го уби! Песента е за горкото ко.***.ле и изнасилената му майка, изнасилвача дето платил на свещеника да плати на предателя, смъртта на *** уредена от изнасилвача и дърводелеца дето направил каквото можал! Тая песен се изтърка....

1

Анонимен

преди 3 години

А Тиквата и господин "Яко ще м.ре.те" с гордост обясняваха, че сме следвали израелският модел.