41

АЙДЕ ,БЕ...

преди 3 години

...ЩО НА МЕНЕ НЕ МИ ХВЪРЛЯТ У КОЛАТА ТОЛКОВА ПАРИ, БЕ.....ХА,ХА,ХАААААЧЕ ГИ ВЗЕ ...ВЗЕ ---ТАЯ КОМУНИСТИЧСКА ГРОЗНА КРАДЛА...!НЕКА СЕГА ХОДИ НА ЧЕСТ ВЪЗДУХ У СЛИВЕН!!!

40

Анонимен

преди 3 години

До финалМи то да ти кажа, тея условия само правят престъпниците по-зли. Батко така застреля две момчета, дето бяха свидетели. Щеше да лежи 2-3 месеца МААААКС, ама като знае условията ... ако беше като в скандинавските затвори, момчетата щяхйа да са живи и здрави. Един вид - ДЪРЖАВАТА ГИ УБИ!

39

Охлюва

преди 3 години

Може би Правителството се готви за оставка и сега си проверяват гласоподавателите да проверят при евентуална оставка дали ще спечелят пак мандат.......

38

Анонимен

преди 3 години

34 утре в твоята кола ще сложат 2 кг. бяло, ти ри го взе? Кой отива сам да вземе подкуп? Мисли!

37

Анонимен

преди 3 години

20 г. затво дори да е виновна, това документа измама, а за отнет човешки живот, защото някой се е надрусал и напил, условна присъда.

36

Аз

преди 3 години

Ужас колко е грозна тая крадла!Взимала е стотици хиляди евро, поне да си беше оправила зъбите!***!

35

Анонимен

преди 3 години

Как не ги е срам да ги държат години в ареста предвид цялата ситуация в държавата е направо нелепо...

34

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата трябва да спазва законите от Брюксел , НЕ ОТ МОСКВА.

33

Анонимен

преди 3 години

Сливен очаква иванчева за един до-о-о-ста дълъг времеви период.

32

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "невзет" подкуп? При задържането и, колата беше пълна с пари. Това "невзетия" подкуп ли е?

31

Анонимен

преди 3 години

До 28 . Според ЕС и дерективата за екология. България от 2010 до 2018г. е трябвало да изпълни условията. До сега е изпълнила около 10% за което е дадена в Стразбург за нанесени вреди по незпълнение. Така , че притискането на подсъдимата от Прокуратурата за спрени строителни разрешения е неправилно. Просто предприемача не се е съобразявал с условията поставени от ЕС. ЗА КОЕТО Е ПОДВЕДЕН И ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ

30

НОМЕР2

преди 3 години

Не Иванчева,а Бойко Борисов е за затвора!

29

Спеца

преди 3 години

Баце спи сладко с чекмеджета пълни с взет подкуп и рекет /по-точно донесен/, но милиционер Гешев не се занимава с НЕГО , а гони Иванчева , защото е от друг отбор и е удобна за мачкане и всяване на респект /демек вижте как можем да ви сготвим за нула време/Гешев , то че нямаш страх от Бога нямаш , но има и други мутри , до кога ще Ви търпят с Мутрата?

28

Анонимен

преди 3 години

Цялата офанзива срещу държавността на двойката Гешев-Борисов съвпадат с конституционните промени в Просия и новия курс на Путин, който той неминуемо ще предприеме срещу Европа, след като беше въпрос на време да си доразвърже ръцете.Борисов разбива бюджета, а Гешев руши институциите и конкретно правосъдието в най-основната му част. Това са двама продажни и абсолютно безнравствени милиционери, които ще докарат държавата до банкрут, ако не бъдат спрени.

27

Анонимен

преди 3 години

В цялата тази история няма положителни герои. Записите ги чухме, пари са искани, системата е ясна. Тази жена далеч не е "Левски, борещ се с мафията". От друга страна - родното обвинение пак-отново пресоли манджата с неадекватно задържане в стил "ти си абсолютен престъпник" и прехеваха едно дело, което би следвало да приключи на 99% със стабилна осъдителна присъда. От толкова измислени дела едно нормално не могат да изкарат докрай.

26

Анонимен

преди 3 години

Така действа мафията на природозащитните организации. Спира всички обекти след като вече са започнати и предприемача се е набутал с кредити и и му текат лихви. И не му разрешават да продължи докатоте плати подкуп.Запазена марка за зелената мафия маскирана като грижа за хората.

25

Анонимен

преди 3 години

Колко ще ни занимават с тая крадла?

24

истина

преди 3 години

Добре че строителната мафия не я уби. Първа инстанция направи опит. Ще видим втората дали ще изпълни нареждане от първата.

23

Сата НАТО

преди 3 години

Фалшивите обвинения на Гешев имат една единствена цел - да се подържа тезата "ние ги фащаме, те ги пускат", с което да се подрива авторитета на институциите и държавата като цяло. Гешев работи в полза на Москва и то съвсем осъзнато и целенасочено, а не от глу пост.

22

Анонимен

преди 3 години

Обвинение се базира на телефонни разговори с недомлъвки и показания на заинтересован свидетел, които нищо не доказват.