20

Анонимен

преди 3 години

Намалял е приема на ,,телкаджиите,,,които болни-неболни атакуваха всяка година болниците,за да са с ,, изрядна,, документация. От тях реално болните не можеха да се доредят до специалист.Много си е добра системата, само трябва да се дофинансират повечето клинични пътеки за сметка на броя на леглата.

19

колапсът

преди 3 години

на болниците и на т.нар. здравна система на БГ чисто и просто е предопределен много отдавна. При пандемията КОВИД19 това се случи бързо.

18

Анонимен

преди 3 години

До DO TUSKЕдна глупост като я напишеш с главни букви, не става по-малка глупост.Къде останаха грамотните хора, бе! Само неграмотници седнали да пишат Какво да очакваме от такова население просто?

17

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да е сбъркана системата,във един момент да почнеш да ревеш,че болните не били достатъчно"болни"и не постъпвали в болница!

16

Видял

преди 3 години

Навреди им на бизнеса. То само с точене на каси не става. Убийци!

15

Анонимен

преди 3 години

Ама когато скубят и лъжат НЗОК, всичко им е Ок на болниците.

14

Червени кухи лейки

преди 3 години

По време на социализма се лекуваше с допотопна техника и лекарства, зсщото хубавите неща и тогава бяха с долари. А долари у държавата - йок. Т. Живков сдаде властта с 10 млрд. дълг към западни банки, а Луканов обяви фалита на държавата 4 месеца по-късно. Какво ти социалистическо здравеопазване без западна апаратура и лекарства. Пълна порнография беше - мижи да те лажем. Работил съм го.

13

Тонката

преди 3 години

Така е при демократичния капитализъм. Безплатно и работещо здравеопазване е комунизъм, вие не го искате никога повече, така че мрeте сега демократично и трайте

12

Striker

преди 3 години

Те си бяха на ръба и преди, но заради специалистите от НОЩ, сега нещата са още по-зле. Може ли цяло правителство да слуша Световната Злобна Организация, която се компрометира тотално и финансирането и почти бе спряно?!? *** работа.

11

ХАХАХХАА

преди 3 години

ЕЙ КИРТАККК БОЛНИЦИТЕ СА В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕВРАТА ПРАЗ 1989Г. РАЗСИПАХТЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЪС ЛЪЖЛИВИЯ ТЕРМИН"ЗДРАВНА РЕФОРМА"ГАДОВЕ ДОЛНИ.ФАШИЗИОИДИ.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе болници. Днес Боко почна да копае хипер мега кумпютър ще строим. Това е бъдещето

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИдин дофтор требва да получава 20000 евро! Язе сам така. Ликувам сичко!Ама виа не знаате ка да си земете парете.Шашов народ.

8

Анонимен

преди 3 години

Някой долу дрънка, че 6000 евро била нищожна заплата... Е, не е така. И в Люксенбург даже лекарите почват с доста по- малко.

7

Анонимен

преди 3 години

До ТускТи си седиш у Факултето. Познаваме те.

6

Анонимен

преди 3 години

Не плашете хората. Има министър на здравеопазването, има правителство. Оплачете се там, ама не пред медиите. Май в болница "Св. Анна" идваха мaнгалите от Самоков с корони?

5

DO TUSK

преди 3 години

Проблема в България е Образованието и Намаляването на Населението .Няма НОВИ Лекари . А вашата заплата от 6 000 евро е Нищожна за Лекар в България - парите от Здравната Каса се Търкалят по Земята - само трябва да се Наведеш за да ги вземеш ако си Лекар Тук .Ако се добавят и Корупцията и Скритите от НАП пари от изнудвани Роднини на Пациенти - Получава се Средно на Лекар по 100 000 евро Месечно НЕТО .

4

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

И какво казва докторчето, да преведа - няма операции, няма избор на екип, няма извъредни часове, по 10 кратна тарифа, лошо, много лошо, хирурзите трябва неспирно да режат...

3

Даа

преди 3 години

Хибридна война ,хибридни растения,хибридни хора.Сметнато от великите олигарси.Така се ликвидирва народ.

2

Туск

преди 3 години

още тепърва много лекари ще се изнасят. Тогава ще видите кон боб яде ли. Ще се лекувате при кварталния шаман. Аз вече се евакуирах от територията и като кардиолог взимам 6000 евро бруто в хановер. След разходите ми остават предоволно 1000 - 1500 евро, които си спестявам и заделям. Скоро ще си изтегля и кредит за апартамент. А ми кажи в дурашкото бг тва кога ще стане. Точно никога.

1

Анонимен

преди 3 години

Частни болници, които лекуват шашавлъка на пациентите, решили, че ако си плащат ще получат качество?Ами ако са поумнели пациентите, такива болници може и да фалират, нищо, че са протежирани от дупетати и т.н...