23

Потребител

преди 3 години

Моля преведете статията правилно, преди да се излагате с такива заглавия.

22

Реалист

преди 3 години

До АнонименПросто света ще стане едно по добро място за живеене ако Америка изчезне било то и от обезводняване.

21

Хххх

преди 3 години

До Канадеца 8Брееееййй видиш ли ти той си поръчвал пица за $32....и сигурно пие бутилирана вода за $10...гоулема работа да знаеш ей...Ръзираш ли нема значение какво е важна е цената и ла.й.но да е ще го купи само да не е на ниска цена...ще му падне ринумету.

20

Б.Г.

преди 3 години

Мда, статията цепи! Да кажеш KFC в България фалира... Да де ама KFC в България е Самекс и Амрест и двете са франчайз и това, че франчайза фалира няма нищо общо с марката KFC. Това е същото, франчайз оператор на 2 марки не е издържал. Пица Хът са зле от години заради лош мениджмънт на високо ниво и лоша грижа за франчайз партньорите си. Нищо страшно, нищо ново.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Завси с какво и как е направена. Или вече хубавото тесто, кашкавала и доматите станаха вредни ?

18

Анонимен

преди 3 години

Пицата е една от най-вредните храни!

17

Анонимен

преди 3 години

То и фирмата за спортни стоки и известна марка BK (British knight) фалира през 2002 година. Но дори и днес можеш да си купиш маратонки ВК модел 2019 година.

16

Анонимен

преди 3 години

Добре бе преди 3 години в САЩ обявиха фалита на Пица Хът. От тогава там я няма тази верига, останаха само франчайзинг заведенията по света.

15

Анонимен

преди 3 години

Когато нещата в Америка са добре и вървят,вървят нещата и работите в целият свят. През 2008 Америка пръдна,и светът се ***,не знам какво ще стане със светът ако Америка се ***???????

14

Ха-ха

преди 3 години

Нема страшно-китайците ще ги изкупят.

13

Анонимен

преди 3 години

И нас к'во ни грее това, aбе вие съвсем изтрещяхте бе.

12

MaйMyнaта

преди 3 години

До КанадецаЕ немаш, ама ядеш пица от 32$ а некой ядат от 2лв.Па и от сделки за милиард разбираш, а не че се паля.Точно никой в света не може да ме провокира вече

11

Канадеца

преди 3 години

До MaйMyнaта ..аз нямам много пари, просто ти показвам къде е пътя...ти се запали...за нищо!

10

Анонимен

преди 3 години

Коминтерна в сайта е много хепи. Сипят поредните комунистически лозунги за заемите, наемите и експлоатацията. Бедняци, Русия е в кома и завинаги ще бъде.

9

MaйMyнaта

преди 3 години

До КанадецаИ като те стегне короната и ти спре въздуха, кво ще ги прайш тия пари бе? Тогава ще се сетиш за последно, колко струват парите!!

8

MaйMyнaта

преди 3 години

До КанадецаИ като те стегне короната и ти спре въздуха, кво ще ги прайш тия пате бе? Тогава ще се сетиш за последно, колко струват парите!!

7

Канадеца

преди 3 години

Поръчвам си пица хът...около 32 долара е с топинга ...викам си в България колко ли хора работят ...цял ден а може и три за 60 лева?!? Техният фалит е дългов. Като дългът е към кухи фирми техни.... Така че просто е удобно време да си приберът 1 милярд долара без да работят. Америка брат. Няма проблеми с парите...! Стига да знаеш как да ги правиш.

6

финансов(о) Boss

преди 3 години

От малкото което знам за щатските закони , там е често срещано да се обявиш във фалит , което се прави с цел да не те притискат кредиторите , докато успееш да преструктурираш бизнеса.

5

Анонимен

преди 3 години

тъкмо се чудех какво да си поръчам за едната бройка беше от тях... ама по-добре да пропускат че може да приберат парите и после ни пица и кинти ще видя...

4

м дааа

преди 3 години

Така става когато решиш да се разрастваш за сметка да заеми, които смяташ да върнеш от евентуални бъдещи печалби и когато печалбите не дойдат --дгд