36

Ф.С.В.

преди 3 години

--Отивам вчера на плажа -постилам си хавлията и лягам-- море слънце,,всичко супер -обаче!! Нещо на тялото ми убива- нещо ръбесто под пясъка-- Ядосах се -станах -почнах да ровя и --Шкафче!! и то Нощно!! Отварям го --Леле Мале!! Пълно с кюлчета злато и пачки по 500 евраки -Направо Шестица от Тотото или Милионер в Национална Лотария-изпитах страхотно чувство-все едно съм при Бахаров-- Грабнах го и бегом -да не ме види някой И ДА МЕ ИЗДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И МВР!

35

От Оркестъра

преди 3 години

,,...Ще ме цака той със топла бира ....Еййййй...''

34

?

преди 3 години

Ние живеем във Варна и тук израстнаха децата, сега и ново поколение расте и никога не съм плащал за чадър, барбарон или подобно. Само такси за аквапарк, но там е друго. Ако трябва сме си носили чадъри, лопати,кофи и какво ли не.. Не разбирам и постоянното квичене какви били цените, ами гледайте какви са и ако не ви отърва не сядайте. Питайте и от района хората, от Шумен,Разград, Търговище.., те са редовни на плажа -дали плащат чадъри и барбарони?

33

Анонимен

преди 3 години

Да спасим сезона. Аз предлагам такса барбарони да се начислява на всеки водомер. Отделно всеки, който ползва лятото отпуск, да работи ангария на морските бизнесмени чалгопитеци.

32

Германец

преди 3 години

Българинът обича да го цакат. 30 години нова история не лъжат.

31

Анонимен

преди 3 години

каскета навсякъде, само за записите на Лойко и шкафчето и къщата в Барселона все не му остава време от громене на престъпносттта в Горно Надолнище и проверки на бирата и цацата по плажа...

30

Анонимен

преди 3 години

цака ли ни прокуратурата? плажът поиска проверки...

29

Анонимен

преди 3 години

Квиченето на умряло е в своят апогей. Максимален кеф на МАКС! Фалиращи мутродемократи вият в предсмъртна агония. Некадърните синове и дъщери на реститутки, заедно с криминални престъпници, си получават заслуженото. Три десетилетия го чакам този момент! Ушев, настъпват интересни времена за теб...

28

Анонимен

преди 3 години

Мутри с бетонни глави, пробват да правят "бизнес" с бетонни номера. Но не знаят, че празният бетон кънти като празната глава. Бойкот на бетона, бойкот на мутрите.

27

Анонимен

преди 3 години

Тези прословути барбарони баха мамата на целия бизнес :)))) Ама и нашите бизнесмени в кавички за нищо не стават, ще спечели 6 лева от тоя барбарон, но ще загуби 500 защото този клиент вече няма да му стъпи :)))) особености на бг бизнеса :))))

26

Анонимен

преди 3 години

Предлагам всеки,който не идва на черноморието ни да бъде разследван от прокуратурата за национално предателство!Аз защо правя тези хотели,празни ли да стоят?

25

Тръба

преди 3 години

Квиченето на умряло е в своят апогей. Максимален кеф на МАКС! Фалиращи к0мунисти вият в предсмъртна агония. Некадърните синове и дъщери на трактористи, и комбайнери от БКП си получават заслуженото. Три десетилетия го чакам този момент! Ушев, настъпват интересни времена за теб...

24

ре

преди 3 години

Нека бъдем патриоти и без възражения да си плащаме всички барбаронски такси.

23

Анонимен

преди 3 години

Филми създадоха, какви класни туристи имат.

22

Анонимен

преди 3 години

Високата класа ви изяде. Като знам за какво парадирате, а какви пианици идват само

21

Анонимен

преди 3 години

До програмист.Точно така, затова всички отиват в Гърция. Там няма ограничения в класата.

20

До 15 Програмисте,

преди 3 години

в което се съмнявам, че си, опита се нещо да кажеш, ама не ти се получи. Плажът е за всички. И всеки би платил за съответното качество, съответната сума. Но, като си стъпил на плажа, да почне цакането, гадно е. За спокойствието си прав, ама то зависи от други условия. Ако присъствието на тези от завода, фермата, нивата те изнервят, наеми си целия хотел. :)

19

Нищо ново

преди 3 години

Да спасим сезона! Такса "Барбарон" за всички, още щом стъпят на плажа.Ако ще има контрол, да се поразмърдат отсега, а не да чакат да дойде Септември.

18

Щирлиц

преди 3 години

Не,не ни цакат.Родните ...бизнесмени са патриоти.Обаче сезонът е към края си,преди да е започнал.

17

Анонимен

преди 3 години

Глупости, как ще ни цакат. Една порция пържени картофи със сирене за 10 лева, моля.