12

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такава дръзка клевета срещу трудещите се в София не може да бъде възприета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскират мислите си, като са представили, че главната героиня е видяла първомайската манифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче, положението не се изменя.

11

анонимна

преди 3 години

На пеньоари приличат. Не бих носила такова нещо. Но вероятно има причини да ги избира, както е писал номер 2 - "виждат в нейно лице улегнала, скромна, разумна съпруга, майка и домакиня.".А и самата тя много се състари само за няколко години. Въпреки че постоянно е усмихната на снимките (няма как, трябва) - реално май хич не й е лесно.

10

Анонимен

преди 3 години

Нищо особено. Съжалявам, фенове и фенки.

9

Шопо

преди 3 години

Никога не може да стигне модното съвършенство на баба Бети !!! Особено в шапките!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Тая скумрия ли ми давате за пример? Облича се като бабичка.

7

Албания

преди 3 години

Доган бг са влюбени в грозния дебел вампир защото дразни руснаците, които имат нормани естетически разбирания за разлика от други

6

Анонимен

преди 3 години

До Лично мнениеДва принца и една принцес е родила, принцеса с класа не като Мегън.

5

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за Кейти. Виж свекърва и беше страхотна жена. Но тя не наведе глава и бе отстранена.

4

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главната героиня е видялa първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.

3

До 3

преди 3 години

Аз лично харесвам само зелената й рокля макар и семпла, най-става. Другите са подходящи , ако живее в ранчо. Жълтата е ако е сервитьорка в Тексас. Тия дървета ми идват в повече.Синята става само да отиде до химическото чистене наблизо. Изглеждат малко като рокли втора употреба. Дано не е дала по 1 млн за тях. В България в нашите волове, има по-хубави дрехи. Кралицата не й дава пари за хо-скъпи дрехи. Открай време й се носи слава, че е сведлива макар нейните тоалети да са безупречни с шапките й.

2

Анонимен

преди 3 години

Третата рокля - синята - прилича на пеньоарче. Останалите три са приятни, но биха подхождали най-добре на някоя лелка на средна възраст, от малък град, която е тръгнала да напазарува.Изборът на тези десени и модели обаче е разумен, защото по тази начин бъдещата кралица печели симпатиите на голяма част от населението - виждат в нейно лице улегнала, скромна, разумна съпруга, майка и домакиня.

1

Лично мнение

преди 3 години

Бая остаря. Иначе тоалетът на снимката е хубав, отива й зеленото. Знам, че баба Елизабет й се беше карала, че харчела много пари за дрехи. Тъй че да внимава.