148

Анонимен

преди 3 години

"Опозицията нарече..." Коя опозиция? Оная, обучената в САЩ и платена от знайни и незнайни фондации?Това да не е БЪлгария?

147

Анонимен

преди 3 години

Няма човек, няма проблем...и накрая Путин остана единствен !

146

Анонимен

преди 3 години

До Гола водаСори пич, ама негласували и гласували против, са различни неща.Помниш ли, га макетата правиха референдум за имот и никой не отиде? После реваха, нали?Това става, каот не гласуваш. Ама кат ги гледам, путин ще бъде назначен за монарх в скоро време.

145

Анонимен

преди 3 години

Халал да им е!

144

Анонимен

преди 3 години

Щом си го харесват,ще си го избират до безкрай. Вие вижте по-добре кой ще си изберете.,,Тука има-тука нема... топчето де е...?''

143

рубашка

преди 3 години

Ясно, тези зомбита съвсем са изперкали. Ще има нов мавзолей след време.

142

Гола вода

преди 3 години

Та всъщност за Радев гласуваха по-малко от 30% от имащите право на глас. Обърнете внимание и къде е най-високият процент на гласувалите За (98%) - в Чечения - люлка на тероризма и ислямизма в РФ. Това дори няма да го коментирам!!! Изводите са очевадни!

141

Гола вода

преди 3 години

Руснаците отново се заиграват с определенията и числата. Казват че ЗА са гласували 78% от руснаците, но не уточняват от кои, от гласувалите или от имащите правото на глас. Според мен, това е процентът от гласувалите. Като приемем, че активността е била 65%, а регистриратите за гласуването според тяхната цик са 108 648 120 души, то излиза че ЗА са гласували 55 млн души, а ПРОТИВ и негласували са 53 млн души. Това е мтого слаб резултат. У нас троловете така спекулираха и с гласуването за Радев.

140

БГ

преди 3 години

Още утре се нареждам на километричната опашка пред руското посолство в Ню Йорк и ще моля бащицата -чибурашка да ме допусне под крилото си в комунистическия рай!!!Бързайте другари хамериканци.....визите ще свършат...!!!Гледам и не вярвам на уште си......1 RUB = 70.92 USD...нещо да не съм се сбъркал....

139

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Кремъл (Путин) подсигури външната безопасност на Русия възтановявайки воената мощ на страната и сега започват тоталните вътрешнипромени. Сбогом на либерализма, дивият капитализъм и ЛГБТ напъните.

138

Анонимен

преди 3 години

В международе план Русия не е интересна като сила в икономика, продукти, услуги. Дори не е сериозен конкурент за ЕС или оделна държава. Просто си е едно нищо. Във военно положение освен да създава напрежение в арабски територии друго не е показала. Развита в неофициялни воени групи. Наречени частни армии. Но и това е временно до 4-5 години.

137

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главната героиня е видялa първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.

136

Анонимен

преди 3 години

Трябват още 5 Ф 16. Този път за 15 милярда и да ги получим след 40 години.

135

Анонимен

преди 3 години

Що не се намесихте и в техните избори далечни нови братя. Щото не става. Само тук има компромати за всички, оставки обаче нъц.

134

Зануления=Сатана

преди 3 години

Трябва да поръчаме още Ф-16 и много, много ракети. Незабавно.

133

Браво на Русия

преди 3 години

Защото се говори само зя президента Путин.защо не се говори за поправките в руската конституция, чрез който Русия си връща Суверенитета.Няма отговор нали - продажно българско племе. Заслужавате си мизерията!

132

Пачо

преди 3 години

Путин ще загуби избори в Русия когато умре и последния руснак който помни 90-те години.

131

Така е ..

преди 3 години

От тук нататък решава Господ.Руснаците си заслужават съдбата.

130

Анонимен

преди 3 години

Другарят Владимир Владимирович хуууубаво се изтропа на руснаците. Мачкай ,Вова....тая руска ***...

129

Бау

преди 3 години

78 %!!!? Бойко постига същия резултат с 30% вот!