9

ХАНКО БРАТ

преди 3 години

Грешката е наша -А не на Водачът!! Монтирали сме камерата наобратно посока движението,,,

8

Каква средна скорост

преди 3 години

Ако може лицата закупи ли своите шофьорски книжки да не се издават, пишейки глупости.Може ли да покажете къде точно е записано понятието СРЕДНА СКОРОСТ в закона?

7

Църв&манг

преди 3 години

Тарикатшофьорите, като изпуснат отбивката за село, правят обратен на магистралата и газ в аварийната, понякога карат и в другите ленти.Що да обикалят излишно 20-30 километра и да хабят нафта или газ?

6

Анонимен

преди 3 години

Защо няма камери за средна скорост в началото и в края на този 40 км участък с ограничение 90км/ч !!!Дясната лента не става за движение и с тази скорост и е опасна, още по-опасно е да трябва да се прибереш от лява в дясна негодна лента. Трябва да има такъв постоянен контрол, така че лявата лента да позволява движение с максималната разрешена скорост, без да има изпреварвания, премигвания и тн.

5

българин

преди 3 години

Интересно ми е, ако подобно нещо се случи в Гърция например, какво ще стане след това?Просто ми е любопитно?Питам, щото в Гърция също има селяни нали?

4

Анонимен

преди 3 години

Спиране на всякакви социални помощи и отнемане на МПС до плащане на глобата! И защо 1000лв, нали беше 3000?

3

а

преди 3 години

така става като не дават да се кара в аварийната:)

2

Анонимен

преди 3 години

В такива случаи, ако се провери как са взели книжки - ще има още една интересна новина.На кой средно интелигентен човек, знаещ да чете и пише, минал шофьорски курсове и взел изпита както се очаква, би му ХРУМНАЛО ДАЖЕ ЗА СЕКУНДА да пердаши по насрещното на магистрала?

1

Malian

преди 3 години

Хайде познайте тези от кой етнос са.