131

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен за количките в магазините. Не искам да ги пипам, не искам да ми се допират покупките до тях, а и те не осигуряват дистанция, защото какво пречи отстрани някой да е на сантиметри от теб, ако ще и да е с количка. Но пък с количката не можеш толкова бързо да се отдалечиш, ако някой не спазва дистанция.

130

Анонимен

преди 3 години

Моята фризьорка днес каза, че това е просто една измама и световна конспирация. Вече съм спокоен...

129

Анонимен

преди 3 години

Докато Европа дава пари в България ще има корона вирус.Спрат ли парите и всичко ще се нормализира много бързо.Но като знам кои ни управляват това няма да се случи.Аз лично очаквам да затворят държавата и градовете в частност някъде през октомври и да се върнат рестриктивните мерки.Правителството ще обвинява хората в безхаберие за да може да потисне народа и да въведе диктатура(не че сега я няма де,но тогава ще я направят официална).Очаква ни зима по-лоша от Виденовата.

128

Анонимен

преди 3 години

При това днес реално не искат да тестват за разлика от преди, когато искаха да хванат по-голяма бройка. РЗИ отказва тест на семейства на заразени или лекари в екип със заразен до наличие на симптоми. Представи си доколко искат да спасят туризма и да покажат, че не сме зле. И пак сега бройките са двойни на априлските.Просто епидемията беше стопирана у нас прекалено рано, та да се развие. Сега почва това, което другите минаха. Дано с лятото изкарването на болестта е леко и не напълним болниците.

127

Анонимен

преди 3 години

124,Нека ти обясня нещо от простата математика(до 5 клас). Ако смяташ в проценти, то 4% дневно би трябвало да значат за окола 20-25 дни да са стигнати 100%. Важна е бройката в абсолютна стойност, защото процентите са абсолютно грешна величина за сравнение.Да, сега тестват повече. И, да, сега има повече хора за хващане от април- заразени и контактни. При затворен завод колко заразени да намерят там? Отварят го и намират 1, покрай него тестват и, хоп, станали 20 човека.

126

Анонимен

преди 3 години

Доскоро имах притеснения, но вече започвам силно да се съмнявам, че ще успеят да направят пик през есента. Както по света, така и у нас.

125

Анонимен

преди 3 години

Ако Ужасена, Разгневена, Озверена, Уплашена и прочие не са една и съща жена, положението в тоя форум е ПСИХИАТРИЧНО. Подозирам, обаче, че е само една пациентка.Златена е отделна перла, ако и изследват IQ-то, сигурно ще счупи анти-рекорда.

124

Каракочев

преди 3 години

Клети, клети Кантарджиев, защо не се скриеш?

123

Анонимен

преди 3 години

До Озверена: "Носете маски! Само да видя някой без маска в магазина веднага викам полиция! На улицата, на плажа, в заведение, всички с маски и вечерен час, в 20.00 всички да са прибрани по домовете си!"...........Много си го закъсала! Вместо да викаш полиция, вземи викни някой МЪЖ.

122

пик

преди 3 години

До Анонименпика се определя от това колко теста се правят и къдене се заблуждавайте

121

не е

преди 3 години

нещо сметките не ви са верни пак май трябва повечете лекари да се върнат в 2-3 клас да си спомнят как се смята с проценти:при 4000 теста на ден сега намират около 150 случая това прави около 3,7% положителнипреди като намираха по 20 случав пражеха по 300 теста на ден това прави около 6.5%демек сега положителните са двойно по малко процентно

120

Анонимен

преди 3 години

къде е генерала - плъшок с черните чували? на батко играчката...

119

Анонимен

преди 3 години

Ако пикът е през есента, то височината му ще е отчайващо висока. Да се надяваме че пикът ще е по средата на август с 800-1000 заразени на денонощие.

118

дедовия

преди 3 години

Всички чакат пика, само аз чакам спатия.

117

Анонимен

преди 3 години

Тоя е голям СМЕШHИK !!!

116

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев: Ако пак има пик на COVID-19, ще е през есента-------------------Тъкмо за следващия национален празник, направо като по учебник!

115

Анонимен

преди 3 години

Когато ги видя тези двамката и оня с пачките и кюлчетата да дишат като риби на сухо ще повярвам че има някакъв КУрвирус.

114

Reptile

преди 3 години

Заразените в Доспат се оказали здрави, аве Андрешковци, кои са тези ОФИЦИАЛНО доказани болни, дето после св оказали здраво.Някой казал едно число, Андрешковците си измисли друго о на финала - лелеее КОНСПИРАЦИЯ, лелеее болните се оказали здрави. Цялата държава е пълна с Андрешковци и логично се движи на принципа - една жена на пазара каза, че...

113

Анонимен

преди 3 години

И това не е инфекция,а вирус!И от него директно са умрели много малко хора,иначе той е като катализатор и спомага за по-бърза смърт на болни от други заболявания,белодробни,сърдечни,хипертонии и др.

112

Анонимен

преди 3 години

Сега.Щом искате много заразени.Правим повече тестове на правилните места и имаме много заразени.Ако не искаме чак толкова много заразени, просто не правим толкова много тестове.Междувременно клиничната пътека за COVID 19 се е удвоила :)