17

Неочаквано тъп

преди 3 години

Много ясно че в Пловдив ще са най много заразени с. Помаците от Пашмакли като слезнат и се изкашлят два пъти, и ето го ти готово.

16

Анонимен

преди 3 години

До Работник във фирматаTихо, че няма да излезе бройката!

15

Анонимен

преди 3 години

Че защо чак след случая дезинфекцират работни помещения като трябва преди как превантивни мерки по режимните договорки за разходи в разходната част в случаи на пандемна карантина 60/40 които са съществени за здравословна среда на хората и персонала за да се противостои на създадената зараза,а не да се харчат излишно тестове за да се проследи само вируса колко се внедрил между хората и в колективите за които харчове по противостояние пак се надчислява по тез договорки,но с болни как загуби,щети

14

европа плаща

преди 3 години

Аяко имаш ,,фактура,, европа плаща ,затова не се чудете защо почнаха да тестват по 5000 човека на ден , а преди по 50 ,не че не е правилно ,ама едно е да извадиш от твойта мзнинка едно е от другата -- всичко е пара другаре ! извода е ; че га е за народеца от държавната мазнинка няма --,добре ,че европейците дадоха .

13

Шефа на фирмата

преди 3 години

Моля не лъжете има само един но там теста явно греши, човека е здрав работи само нощни смени от един месец и си е добре

12

Работник във фирмата

преди 3 години

Здравейте,Моля да разпространявате само достоверна информация! Работя във фирмата и работниците с положителен тест са 19, а не 33. Голяма част от тях нямат симптоми, а останалите са с леки като хрема.

11

мангъров герб

преди 3 години

нищо им няма , ние с бойко нали си лапаме пачките

10

Анонимен

преди 3 години

Където решат да бръкнат и излиза.

9

Анонимен

преди 3 години

До 93788Ами ти пак ли искаш да не излизаш с децата навън. Нещо ми се губи логиката ти. Като не искаш не излизай!

8

Анонимен

преди 3 години

До 93788Затворете се, не работете, дезинфекцирайте се от сутрин до вечер и удряйте по един шот белина за лека нощ, обаче оставете останалите и не ги тормозете с вашата хипохондрия (Ужасена дори не я коментирам, там е ясно)

7

Анонимен

преди 3 години

Заразените работници са поставени под домашна карантина. Те нямат симптоми на заболяването. Управителят на цеха е пожелал да се изследват служителите след съмнение за заразени. ----------Вие не разбрахте ли, че докторите само чакат да изпитате съмнение и да отидете да се тествате? Никой нямал симптоми, но той решил да търси под вола теле... Ами заповядай!

6

GD

преди 3 години

33 проби на роби

5

Салам "Алейкум&

преди 3 години

Тия клъстерни огнища все в райони където празнуват байрами. Значи си мият грешните крайници - вместо краката, да си бяха измили ръцете!

4

Ужасена

преди 3 години

Върнете маските на открито и КППтата. Пламнахме бе хора.

3

93788

преди 3 години

Кгато бяха по 20 за денонощие, беше забраненоо да излизаме с децата навън. Сега са 200 и никой нищо не предприема. Тази антиепидемична антилогика навежда на едни подозренияяяя......... Ало, НОЩ, нали нощ и ден се грижите за здравето на народа? Наали обявихте, че ако има 3 поредни дни с по 100 нови случая, ще върната строгите мерки още по-строго? Какво се промени - вирусът или възгледите ви за оцеляването на българите?

2

Анонимен

преди 3 години

Защо стояхме затворени три месеца,а се позволи на ...... от чужбина да сеят зараза из цялата страна?

1

Някой

преди 3 години

Айде, Честито! Утре ще сме 200+ с тези новозаразени....Хахахахах..почвам да се чудя, дали да не си купя къща някъде без интернет и телевизия. Пълен абсурд вече