34

777-777-7777

преди 3 години

Абсолютна лъжа !!!! Фалшиши новини !!!! И не ми изстривайте коментара !!!!!

33

777-777-7777

преди 3 години

Абсолютна лъжа !!! Фалшиви новини !!!!

32

777-777-7777

преди 3 години

Отново абсолютна лъжа !!! Фалшиви новини !!!!

31

Статуя на Свободата

преди 3 години

В страната на свободата и демокрацията всеки има свободата да си прави каквото си иска ... иначе не е демократично.Това да не ви е античовешката диктатура на комунистически Китай където изолираха милионни градове , поставиха полиция и военни КПП-та и никой не излезе от дома си докато не мина карантинния период ...... В САЩ такива противочовешки мерки не могат да бъдат наложени...А и няма кой да ги налага . Малкото останали полицаи мият краката на черрни скитници щото се чувствали виновни...

30

Анонимен

преди 3 години

нищо не са изкупили, това са им нормални покупателни възможности, така си пазаруват, това е малко количество за 350 млн държава. Фарма олигарсите продават на който купува най скъпо и си гледат техния интерес, САЩ като всички си дават заявката и на кой какво и колко ще продадат решават фарма собствениците, те са частници и никой нищо не може да им каже.

29

yes

преди 3 години

съгласен, това са младите "протестъри", те ще го изкарат, ако не са тестовете няма и да разберат,така че шум да се вдига, да се внушава че причина са предизборните обиколки на Тръмп. Понеже Джото нарочно не искат да го пускат на обиколки защтото хептен ще проличи деменцията му и нарочно раздуват цифри и разни страховити "яко ще се мре" за да обяви "достойно" че се отказва от обиколки, а лошия Тръмп само разнася "короната". Просто и ясно, който разбира политиката.

28

Анонимен

преди 3 години

ами другарите мародери дето на тълпи грабеха и то скъпарските магазини- ролекси, маркови дрехи и все подбрана плячка, подминавали са евтините щандове и са знаели много добре кое къде е, какво да очакваме освен да се заразяват, не им пука защото са млади и ще го изкарат, важното е да се потроши предизборно, режисирано от либерастките ***.Тръмп ви каза - освен с измама няма как да спечелите, гнусни ***.

27

Анонимен

преди 3 години

52000 за САЩ е като 1100 заразени за един ден в България.

26

Анонимен

преди 3 години

Заразени, болни, починали...Важното е, колко са починалите, дали са изолирани заразените, които заразяват други хора и какви са последиците за заразените след като се възстановят.

25

Анонимен

преди 3 години

Не случайно САЩ изкупиха онова лекарство за три месеца напред. Явно прогнозите там са много лоши. То и за България прогнозите не са добри, но ние сме малка държава и не ни обръщат внимание.

24

Анонимен

преди 3 години

Заразени ама не и умрели. Всъщност там е нормално да има и повече умрели - трудно се ходи на лекар ако знаеш че сметката ще я плащаш до живот.

23

Анонимен

преди 3 години

Точно 1.2% от краварите са доказано заразени с Ковид-19 ,при изследвани около 30 милиона /или под 10% от краварското население/.Значи над 12% от краварите са потенциално заразени или всеки 9-10 кравар е заразен.Най-алчната ,най-арогантната ,най-агресивната и най-наглата част от Света .

22

Само ма.ло.ум.ник

преди 3 години

Може да вярва на дивотии на някаква си бабашкера като вангата. Относно бройката починали, главният епидемиолог прогнозира 250 хиляди до края на годината. Както се вижда, позна.

21

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Това изключително много ме радва;)))

20

един от 80-те %

преди 3 години

пълни глупости, сички знаем, че вирус нематова е конспирация на гейтс, шорош,иЛуминатите и 5Гтия са умрели от гъдел, да живее мАнгъров

19

Сделано в Китае

преди 3 години

Другаре, БиоОръжието ни работи по План, Капиталистическият Враг, скоро ще е на колене! Дано, само да не вкусиме Американски Атом у Пекин!!

18

Маите

преди 3 години

Какво казват маите... календара соске им казва ?

17

До 13

преди 3 години

Сащ са много , не бой се. Виж ние изчезваме и без ковид .. баба ти Ванга друго е имала предвид.

16

Анонимен

преди 3 години

Не ми се мисли какво ще стане на 04 юли - поне 200 000 ще са новозаразените СИГУРА!

15

Русия

преди 3 години

Мизерници! Туй е доказателство, чи фирОса е тръгнал от тях афгуст месец