126

Анонимен

преди 3 години

няма такава *** нация като нашата сори, някой ако се сеща за по *** нека пише

125

Анонимен

преди 3 години

Борисов да си пуска ОставкатаЩе я пусне ли?

124

Анонимен

преди 3 години

Като гледам-през ред,че и през два ми се виждат. Обаче не всички са се съблекли голи до кръста, което ми се вижда странно...

123

Невъзможна мисия

преди 3 години

Българин и дисциплина две несъвместими понятия. Вижте как само някои хора си носят маските,включително и медицински лица. Закрита е само устата , а носът не. Това са елементарни задължителни неща,нали?

122

Анонимен

преди 3 години

Българите не разбраха,че освен възрастните хора и тези с хронични заболявания-вируса е потенциално опасен и за всички останали в активна възраст,защото никой не може да предвиди индивидуалната имунна реакция на организма при видимо здрави хора!Не се иска кой знае какво-физическа дистанция,маски на закрито,често проветряване,често миене на ръце,дезинфекция -не само на обществени места,но и у дома + висока лична хигиена!Толкова ли е трудно да се прави?

121

наблюдател

преди 3 години

До зедИМА !!! - пожарникаря, краля слънце ББ !

120

Доко Кюстендил

преди 3 години

Купата ще се превърне в Коронакупа, след около 2 седмици...

119

Анонимен

преди 3 години

А сега, тиквата Борисов и пионката му Ананиев да понесат ЛИЧНА отговорност за последиците от това безумие...!!! Време е _ПРОСТОТИЯТА_ в тази държава да се наказва със закон и първия осъден за _простотия_ да е Б.Б...!!

118

Страничен наблюдател

преди 3 години

Поредното струпване на ***, провокирано от ритнитопковците. Именно в Испания, Италия и Нидерландия първите взривове на болестта дойдоха след футболни мачове на холандците с италиански ***, а в Испания тръгна след тяхно национално дерби. Аман от едноклетъчни индивиди!

117

DVB

преди 3 години

Интересна пасмина сме ние българите.. ОК знаем, че ако не сме в рисковата група, ковид няма кой знае какви последици, но също така знаем че бихме допринесли за разпространението което автоматично поставя под голям риск възрастните (наши близки) и също би довело до нови рестрикции и пак спиране на полуживата ни икономика.. Каква беше тази тъпотия с дискотеки, мачове и прочие, така добре си бяха мерките в началото а после се оср*хме с постепенното отваряне.

116

Чичо

преди 3 години

Не разбрахте ли,че *** го интересува само кефа.Софри и зрелища.

115

възмутен

преди 3 години

До Анонимен 134не само не го спряха, ами здравния и спортния министри си гледаха кротко от трибуната, без да реагират по никакъв начин! А нормалните хора ги разиграват като маймуни - ха маски, ха това, ха онова! Едни ще спазват, а други ще си веят байраците, както намерят за удобно

114

възмутен

преди 3 години

Уж щеше да е през седалка, през ред, а накрая - всички *** скупчени на едно място, крещящи, ревящи, плюещи!!!! а нас ни направиха на луди калинки! После да не се чудят защо има толкова заразени в София и Пловдив!

113

Anyway

преди 3 години

И какво стана сега? Допреди 2 месеца не можех да отида сам да спортувам в планината или парка при много по-нисък ръст на заразени, а в момента се събират хиляди *** на стадиона един върху друг и всичко е наред? Доста странно развитие в разбиранията за забрани и ограничения от страна на нещото, наречено държава, за толкова кратък период от време. Иначе маски, глоби, карантини, но в баровете, дискотеките и стадионите е безопасно. Там важат други правила и зараза няма. Пародия на държава!

112

Анонимен

преди 3 години

Срамота - изолация, маски и изведнъж 12хил на мач. Хората нямат никакво самосънание. Защо въобще се разреши да има публика по стадионите?!

111

arsenalfc

преди 3 години

Държава-пародия!

110

зед

преди 3 години

Няма по тъпо нещо от футболен запалянко.и ей на..."Отново ръст на заразени с коронавирус, 165 нови случая"

109

Анонимен

преди 3 години

В кварталния магазин по един на веднъж или брутална санкция, иначе няма проблем 12 000 да се натрупват един върху друг на мач. На Бойко приоритетите.

108

Анонимен

преди 3 години

защо не спряха мача като видяха,че не се спазват никакви правила?Вероятно крадеца на ДДС ги е почепил

107

Анонимен

преди 3 години

НА СТДИОНА ИМАШЕ ПОНЕ 20000 ЧОВЕКА,ИМА ЛИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА ? И ПОВЕЧЕТО БЯХА БЕЗ МАСКИ И ЕДИН ДО ДРУГ ,КОЙ ГО РАЗРЕШИ ?ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА ЦСКА ТРЕНИРАХА ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ ?ЗА ТОЗИ МУТРЕНСКИ ОТБОР ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ ЛИ?