12

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг е отново на ниво 9-токласници от посредствено училище. Това, което авторът е искал да каже е, че има вероятност вирусът да остава латентен за неопределено време - докато имунната система не се пребори с него. Когато цитирате подобни твърдения защо не слагате линк към източника си?

11

Анонимен

преди 3 години

Аха! Руски учен. ***!

10

Анонимен

преди 3 години

Хронични могат да са само някои болести.Да се говори такова нещо за вирус - това е простено за жълтурници и за бабите пред блока, но да го каже "експерт"... Не че някой вярва, че истински специалист би го казал.Съсипахте се с глупости. Поспрете се вече.

9

Анонимен

преди 3 години

1,Това значи, че няма да има изчистване на вируса и ще има епидемии всяка година. А заразените веднъж от време на време ще имат проява на болестта. Смъртността е достатъчно малка, за да остават куп заразени и потенциално заразяващи.Хипотезата хич не е розова, а има и случаи на повторна проява при излекувани, които може да я подкрепят.

8

Анонимен

преди 3 години

Оня с Пачките че го гепи куроната и че го с 200 у место. Това означава хронично трескане.

7

българин

преди 3 години

Може може ама друг път! Тези тестове могат да ви вземат акъл докато сте живи !-:) И по 500 човека да има новозаразени.Нещата ще си останат така! те тия тестове.*** много чувствителни бре? И гърло да те боли реагират все на " корона вирус"!-:) Срещу спина що не си с маска бе българино!?А срещу хилядите видове бацили? Днес всичко е политика мисля!Пресъхнат ли субсидиите от ЕС.Всички ще оздравеем! Гаранция! А колко тонове маски има закупени ако знаете?! Трябва да се продадат!-:)

6

Анонимен

преди 3 години

Дъртаци, живи ли сте все още? Напишете нещо страшно, да се пострахуваме преди лягане, от типа Скари муви 9.

5

дезинфо

преди 3 години

учения казва: "Не дай Боже, коронавирусът да "заживее" хронично в тялото ни.заглавие на статията : Коронавирусът може да стане хрониченпод заглавие : Може да живее постоянно в човешкото тяло като херпесния вирус

4

Кой

преди 3 години

го писа добре ли е с главния мозък.Така ли и наржедат.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ае честито на Локото

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Я като ви разправям че тва е белега на звяра, що не ми вярватеЗнам некои работи още, ама нема а кажа

1

Вълчо Кумчев

преди 3 години

Пусна се слух ,че другаря Леонид Брежнев е починал ! Не бързайте да разпространявате да ни би да е само слух...