62

Театъра

преди 3 години

на лъжите продължава.

61

Анонимен

преди 3 години

66, няма нищо подобно! Кой ти го казва това цвиЕнЕн ли? Извън контрол е в либерастките щати, Мексифорния, Ню Йорк, Илиной...но то там всичко е извън контрол, не само вируса. Това са най-големите кочини на Америка, управлявани от умопомрачени демоНкрати с промити мозъци.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Аз бих казал, че руснаците се мислят за велики, а всички други, според тях, нямат друга работа освен да им вредят. Никой друг не плаче така, както се казва на крив ... вълната му пречи.

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ръси глупости. Лекарството е колхицин (Colchicine) и не е за животни. Не лекува, подаграта а намалява количеството на кристалите пикочна киселина в засегнатата става, донякъде подпомага сърдечносъдовата система. Експерименти с него са провеждани за сега само в Гърция при 300 случая на болни от коронавирус. Няма категорични данни още. Като не знаеш, не пиши.

58

До 47

преди 3 години

Ами те дръпнатите се опитват всичко с билки да лекуват. Там неможеш да си купиш лекарства. Само лекаря ти ги дава на ръка, всичко друго с чай и ориз.

57

Анонимен

преди 3 години

3200 гущерара за терапия, бая пара е това. Бай ви Доньо бая комисионна е захлебил.

56

Анонимен

преди 3 години

Манипулативно заглавие, та дрънка Какви запаси, като сега почва производството му ?И откъдде накъде световни, като ще се прави в САЩ от американска фирма? А нечетящите друго освен заглавията си скъсаха задниците да пишат дивотии :) Що не четет, бре? Двайсетина реда са само, няма да ви заболят кратуните от толкова.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ти не четеш ли? Внасяли били. Те го произвеждат, фирмата е американска, производството е в САЩ, патента е техен, та няма нужда да го внасят. Но ти си бай, каквото са ти казали. Платиха ли ти 5 рубли поне?

54

Анонимен

преди 3 години

В Кравария 130,434 умрели,В Русия 9,536. Не знам кой стриже козите.

53

Ами, да...

преди 3 години

Руснаците се лекуват от ковид-19.с кисело мляко или кумис, със много ситен постриг от козя вълна.СТРАШНО ЕФИКАСНО!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Колхицин се казва.

51

Анонимен

преди 3 години

Руснаците се лекуват с хапчета против подагра на животни. Едно кило струва 5 рубли. Забравих му името, но 80% от тежките случаи се излекувани с него.

50

Анонимен

преди 3 години

Еми, много умират там все дебели и грозни, малцинства без БЦЖ ваксина, разбираемо е.Америка фърст.

49

Анонимен

преди 3 години

До НФСБ Дори и да е американско,говорим за световни запаси което ще рече че лекарството е предназначено за лечение на хората в световен мащаб.Ама какво да говорим? Истината е че никой не мисли за ближния, няма келепир в тая работа. Всичко е бизнес, бейби, а пък това с лекарствата - здраве му кажи! И това не е от сега- що народ мре а пък има лекарства за лечение. Но как така - лекарства не се подаряват Нека хората си ***. Сега стана фрапантно защото не говорим само за Третия свят

48

Анонимен

преди 3 години

Половината ще са за " белия" хауз! Превантивно!!

47

Анонимен

преди 3 години

Целият ЕС по територия е колкото Тексас.

46

бай х

преди 3 години

Китай още март месец одобри 7 техни билкови лекарства , пробвани на хиляди хора .но в Европа не се говори за това щото не са одобрени от сзо . Когато беше пика в Италия китайците пратиха 2 самолета с помощи и доктори + 120 000 опаковки lianhua qingwen /едно от одобрените / и веднага намаляха смъртните случай . В нета има много инфо но трябва да се чете ....

45

Анонимен

преди 3 години

До 6Това е тъпотия не е сарказъм. Ама всеки с мнението си.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 Не се слагай и ти барабар Петко с мъжете. Целият ЕС е колкото само територията на САЩ.Тъй че няма място за сравнение.Но е факт че европейските учени вместо да търсят истинско решение се занимават с псевдонаука като стаден имунитет и не знам си какво.Много ми е интересно къде отиват милиардите които се отпускат всяка година за научни изследвания в областта на медицината и за откриване на нови лекарства в глобален мащаб.Ето какво започнах да се питам.И не мога да си отговоря

43

Анонимен

преди 3 години

Руснаците пък разработиха заедно с японците favipiravir и се лекуват с него от юни. Общо взето, големите държави се погрижиха за населението си, докато Европа ла..па мухи и всеки дърпа чергата към себе си. Няма как коя да е европейска страна да е конкуренция на САЩ, Русия и Китай, освен обединени. Но нашите са твърде заети да се джавкат и да гледат презрително на съседите си.