19

Анонимен

преди 3 години

А над тази статия виси друга, за запалянковците от вчерашния мач - стотици хора един в друг.Циркаджиите ще ми се правят на интересни с парцали на закрито.Тъ по, че дрънка.

18

Анонимен

преди 3 години

Да се върнат всички мерки ВЕДНАГАВЕДНАГА МЕРКИ ИСКА БЪЛГАРИНА, КАКТО БЯХА МАРТ И АПРИЛ И ГЛОБИ ОТ 1000 ЛЕВА ЗА НЕНОСЕНЕ НА МАСКИ

17

православен патриот

преди 3 години

Мафията ни забранява и да дишаме вече !!!! Няма как да стане !!!! Свобода или Борба !!!!!

16

Цирх

преди 3 години

Терорът на хунтата продължава.

15

Анонимен

преди 3 години

Пазара определя дали ще се развие даден бизнес а не държавата.При наличието на пазарна икономика е незаконно да те карат на сила да пазаруваш дадена стока.

14

Релеф

преди 3 години

До Факт За да можеш да се разболееш от тях. Нали това им е целта. Не виждаш ли, че СЗО с човекомразци?? Става ти ясно само като им четеш цитатите.

13

Ма стига с тия маски

преди 3 години

Не се предава чрез кихавици и кашляне както инфлуенцата. Там им е грешката, този грип има друг способ за разпространение. Не че не може чрез капковия метод, но той не е основен.

12

Анонимен

преди 3 години

Ами ако даден човек е неплатежоспособен как ще си купи маска ако му се е скъкала и отиде без в хранителния магазин.

11

неСъвестен 2

преди 3 години

Да носим маски при 31 С за тоя дето духа. Че в ромските махали имало било ковид. Май са го установявали с ония тестове, дето и папаята, и козата, и заека - все с Ковид. От СЗО тестове и екипи.

10

факт

преди 3 години

До Анонимендоста преди вируса европа отмени лицевото разпознаване, защо ли!?

9

факт

преди 3 години

а тези маски за какво служат!?

8

Ивайло

преди 3 години

Аз съм съвестен в това отношение. Ако има проверки, обаче, от автобус ще се набират поне 3000 лв. от автобус. Масово се носят маските, като лигавник, или носа стърчи навън, а има и хора, които дори нямат идея да са с маска в градският транспорт.

7

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробна ЧумоПроказа Уханска Смърт.не просто маски, време е за Противогази и БиоКостюми с 4-та степен на Защита!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ами аз може ли да събера тайфата протестиращи пред Министерския Съвет сичките с празни кашони от домати на главите с дупки за очите? Ми к'во ми нали сме длъжни да спазваме санитарните мерки! Епа ше ги спазваме!Ше си донесем още кашони. Ама тези пък пълни, с домати!

5

Wyatt Earp

преди 3 години

До: номер 1Виж ся к'во пич!Освен маска, сложи си тъмни очила, перука и шапка олигофренка.Лично аз Браунинга си го слагам в чорапа на левия крак (да ми е по-удобно да му хващам ръкохватката с дясната ръка), но може и навсякъде, където не се вижда.А от мен да го знаеш - достатъчно е само да му покажеш дръжката, не е нужно да насочваш дулото, и ще ти дадат всичката наличност!Само трябва да следиш за паник бутона щото са мнооого чевръсти!По мое време нямаше и камери през 19-ти век!

4

Злобар

преди 3 години

А в Добрич, КОГА?!?!?!

3

Релеф

преди 3 години

Знам, че още не е ТОЛКОВА лошо. Обаче днес не те пускат да влизаш в магазина ако нямаш такова нещо на лицето, утре като поискат няма да те пуснат ако не си си сложил найлонена торба омотана с тиксо!

2

Германия

преди 3 години

И що за простотия е това?!?!?!От месец март и досега СМЕ С маски! Никой,повтарям Никой не ни проверява,всеки съвсем отговорно я носи

1

Анонимен

преди 3 години

Пълен Ужас!!!! Тия гнусни неща си ги слагайте на лицата вие, тъй като вие не носите, а проверявате другите дали ги носят!!!!!!!!