21

Много баби

преди 3 години

хилаво дете!

20

Starija hush

преди 3 години

Докато не си платат за освобождаването от ИД немат право на мнение.Тия бомби съм ги плаштал и аз като данакоплашташ в Америка.Само за едно мерси не става требва да си платат с петрол тия бомби.

19

Анонимен

преди 3 години

Което изявление израз на доминацията на Русия в региона. На всички останали играчи, включая и Ердо, за постигане на стратегическите им цели остава задкулисието.

18

Ердоган

преди 3 години

Щом така казвате, но не и преди да си откъсна Кюрдистан и да го присъединя към Турция, защото така ще повторя успеха на Путин!

17

izh

преди 3 години

E, мъглява формулировка, ама в техните очи прецедент. Защото утре? Все някой ислямски дивак ще реши да се направи на халиф и , айдее , отидоха милиардните приходи. Заедно да си пазим коматчето, пък и жълтите копуват на едро и редовно. Колко трябва на една нация да е щастлива. Щото само с ходжи /партийни секретари/ не става

16

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Waffen SSКакто казваме турците "Поживем - увидем!" кой откъде какво си вади! Всъщност казаното за вилайет Шам важи в същата степен и за Румелийския вилайет!

15

Анонимен

преди 3 години

Ми то вече от либов към руси, турци и иранци кьорав човек не остана там. Сички се изнесоха, а кой не е предстои.

14

руси и турки

преди 3 години

Честито на всички сирийци за новите освободители.

13

Sichtpunkt

преди 3 години

Рублата като чу това и взе да играе казачок!

12

Sichtpunkt

преди 3 години

Значи ще си поделят Сирия.И за всичко е виновен кой? - той, Тръмп. Изтегли американските войски в най - възлов момент за постигане на траен мир. Сега на кьор Асан фишека!

11

gig

преди 3 години

Вълци пазят агне

10

Анонимен

преди 3 години

Е тия тримцата искат да си делнат Сирия и петрола й, ама американците за какво са там, за демокрацията ли... Да видим няма ли да се сдърпат около кладенците. А сирийците... да си избират под чие управление от тримата да живеят или да хващат Европа, както и правят.

9

d

преди 3 години

До 3Блазе им и на иракчаните, и на либийците, и на афганистанците и т.н.

8

аа

преди 3 години

До АБВРусия и Иран са там по покана на законно избрания президент на Сирия. Турците са нахлули но пак са заинтересована страна в уреждането на конфликта, тъй като са обстрелвани от въоръжените от САЩ кюрдски милиции. Единствените които нямат право да са там по какъвто и да е предлог са САЩ. Това са една окупационна сила, която гледа да налага навсякъде своите интереси със сила и кражба.

7

АБВ

преди 3 години

Тероризма май е само предлог да останат в Сирия! Турците за да не дават на кюрдите да дишат, а останалите да имат военни бази за да контролират арабите и петрола им. Не завиждам на сирийците. Сега там всеки се бие срещу всеки!

6

АБВ

преди 3 години

Хахахаха! Тия ще ме уморят от смях! Тези тримката, заедно със медицинския специалист Тръмп, не са ли в Сирия точно под предлог за борба с тероризма?

5

Анонимен

преди 3 години

Русия и Иран бранят суверенитета на Сирия, но да кажеш това за Турция е по-скоро сарказъм.

4

Анонимен

преди 3 години

Вашингтон, Лондон, Брюксел, Париж и Берлин да с намесят тези диктатори искат да заробят сирийския народ.

3

Анонимен

преди 3 години

Ххахах! "Блазе им " на сирийците с тези "бранители"! Ххахахах!

2

Анонимен

преди 3 години

Това са страни, коя от коя по-тоталитарна и те ще бранят суверенитетът на Сирия. Това шега ли е?