7

Анонимен

преди 3 години

Няма любов, всичко е пари и интереси.

6

Мнение

преди 3 години

В коментар 3 и 4 е описан само един тип стабилни двойки, създадени по любов и съхранили любовта, а другите два типа описват съжителство без любов.Мисля, че при някои двойки от втория и от третия тип с течение на времето също може да се породи обич, взаимно уважение, привързаност и най-важното - НАВИК. Свикваш с някого и ти е трудно да си представиш, че може да живееш и без него. Ако във връзката са създадени вече и деца, това в повечето случаи ще я укрепи допълнително.

5

Според мен,

преди 3 години

към т. 3 в коментар 4 трябва да се добавят и уредените бракове.В тях може и да няма вулгарна, меркантилна сметка, а просто да е търсен съпруг или съпруга единствено по причината, че човекът е убеден, че трябва да се ожени или омъжи, когато достигне определена възраст.Не се е влюбил страстно, но е подбрал момиче, което според него ще бъде прилична съпруга. Или близките му са намерили такава. Женят се и живеят заедно цял живот, защото са убедени, че така трябва, а не защото се обичат

4

Анонимен

преди 3 години

... преди да са се бракували и установят, че вече не са си интересни, а наоколо има колкото щеш други, които ги привличат, ще се разделят.3/ Единият от двамата добре си е направил сметката и е убеден, че няма да срещне по-изгодна брачна партия. Преструва се умело на влюбен(а), създават семейство и лицемерието продължава цял живот, освен ако сметкаджията (сметкаджийката) не срещне по-изгодна възможност или не успее чрез ловък адвокат да ограби брачната си половинка, развеждайки се.

3

Наистина са три типа

преди 3 години

1/ Страстно са се влюбили, създали са стабилна двойка и след като страстта е утихнала, са установили, че се разбират много добре, продължават да се харесват физически и да удовлетворяват нуждите си от редовен нормален секс, могат да живеят заедно и съюзът им да е хармоничен. И създават семейство.2/ Оженили са се още докато са били във вихъра на страстта и когато тя е утихнала, вече са очаквали дете. Заради него остават заедно, защото са убедени, че така е правилно. Ако страстта утихне преди да

2

Мишееее,

преди 3 години

Излъгали са те или се е наложило да преразкажеш тук накратко съдържанието на дисертацията на някой празноглавКа от БАН, която е обрала аплодисментите на десетина други тетки от нейната секция и е получила тези аплодисменти не защото те не са наясно какви глупости е написала, а защото бащата, свакото, бакото, съпругът или любовникът на празноглавКата е шеф там.

1

Православен

преди 3 години

Със страпонС балдъзатаС балдъзата и тя със страпонСтанаха ли три?