163

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОНе разследва, защото така му е казана. Вярваш ли, сериозно, че е независим играч, случайно попаднал там?

162

Сата НАТО

преди 3 години

И когато словоблудства с пасажи от Библията, този индивид само се подиграва с религията. Дотолкова е вярващ, че цял живот е живял със самката си без брак и даже в едно интервю се бъзика с нея по този повод.

161

Сата НАТО

преди 3 години

Изобщо не сте прави да се подигравате на Гешев. Този човек е опасно луд и се е докопал(или са го инсталирали) на висок пост. Това е все едно луд с картечница. А записът на Боко не разследва, защото и неговото име е замесено - просто пази себе си.

160

Делян Пеевски

преди 3 години

Започни с мен, Кръглия!

159

Анонимен

преди 3 години

Не си плащат,а??? Само така ГЕШЕФТ!!!

158

Анонимен

преди 3 години

*** човек,и силен вятър нищо не може да ги спре...

157

сминдух енд чесън

преди 3 години

На Гешев мулти вак филтъра е менте, много цапа ,а и мърсотията си остава.

156

Вуте

преди 3 години

Абре Гешев, ами Петко Еврото бре, ти телевизия не гледаш ли?

155

панчо

преди 3 години

До Анонимен 167завиждам ти за наивните розови очила които носиш

154

бай ганю

преди 3 години

те замърсяват чрез чадъра на чиновници политици магистрати ...ако не се изчисти корена на изброените то вечно ще има замърсяващиза да се изчисти обаче корена се изисква съдебна реформа която чистачите бясно пазят за да не се се случивъртим се в кръг от празнословене

153

Анонимен

преди 3 години

Е успех!Дано аудиторията оцени с какво си се захванал и колко е трудно да обясняваш очевидни неща на баламурници което си знаят тяхната!" кюлчета,монтажи,неизвестен автор,показване от жълт сайт,скриване,тъпотии,фалшификати".То всеки може да донади такава снимка.За реалните доказателства на конкретните бизнесмени- мълчание.Е то ясно кой дърпа конците на тролчетата.

152

БГ

преди 3 години

Главен прокурор не знае, че се казва кОдекс, не кодЕкс... Представям си как пише. Ама само той да беше.

151

Народа

преди 3 години

А някой да е влезъл в затвора? Докато това не се случи, България е обречена...

150

Смях

преди 3 години

Гешев по-далеч от президента май не вижда. А кюлчета, пачки, чекмеджета и глок кога?

149

Анонимен

преди 3 години

Да да да да. Те тия, че сигурно са за пандиз така е. Но като става въпрос за Борисов, Доган, Пеевски и всичките им производни Гешев се държи като ощипана мома.

148

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименНИ НАЙ-МАЛКО!!!!!...Ама толкова ли неразбираемо се изразявам бе?!Работата е там,уважаеми,че "дебелия" вече ДЕСЕТ години МЪТИ живота в държавата ни!!.ДЕСЕТ ГОДИНИ!!!И какво е направил,освен да е напълнил чекмеджето си?-Направи така,че НЕГОВИЯ СВЯТ-тоя на МУТРАТА, стана "МОДЕЛ НА ПОВЕДЕНИЕ"..без кавички,в Територията ни.Това същество,което сто пъти ви обърнах внимание че го антропоморфизирате погрешно,живее в НЕГОВИЯ си свят,който няма нищо общо с реалния!!и ви набута В НЕГОВИЯ

147

Койчо

преди 3 години

Гешев а боко тиквата кога

146

По-българин от бай

преди 3 години

До АнонименХоландецът Патрик Смитьойс прави разследване за сегашното разграбване на страната.Изчезнали са справките на геолози от минали разкрития за полезни изкопаеми и са попаднали в правилни ръце.Саго се готвят 100 концесии за отдаване земята но когото трябва за безплатно злато.Същият е помогнал да се предотврати това в Трън...

145

Анонимен

преди 3 години

Просо-то,като хулиш непрестанно по дебелият,това значи Ли,че защитаваш червените крадци които опоскаха България?

144

ПроСоТо

преди 3 години

До Пшеницати се концентрирай в пазене *** на чорбаджията ти!защото кой какво "спами" е без значение!!!..-Важното е кой и как му го набутва отзад!Защото половината е у чорбаджията ти,половината влиза и на теб,зер сте "едно цяло"....и това НЕ е "ПроСоТо"!!!!!!!!!